ZTC

Posebno nam je zadovoljstvo najaviti izložbu modnih fotografija “Ulicama grada”, 30.6. sa početkom u 20h u šarmantnom riječkom lokalu Prostorija. Fotograf Dario Jurjević i Ester Gallo zajedničkom kreativnoću pripremili su niz modnih fotografija koje prate ulice grada Rijeke i prikazuju ih kroz njihove oči. 

Dario Jurjević,  amaterski je fotograf preko 22. godine, a fotografiranje mu predstavlja  hobi i užitak. U Rijeci je održao nekoliko samostalnih izložbi, a ova posljednja, u suradnji s Ester Gallo, prati ulice Korza, Hartere i Pećina. 

Ester Gallo je 55-ogodišnja Riječanka, koja se usudila u svojim pedesetima otvoriti Instagram, te skupiti zavidnu brojku pratitelja (preko 2000).  Danas u njezinim fotografijama i odjevnim kombinacijama uživaju brojne dame te ih neovisno o dobi svojim stilom inspirira. 

Moda je za mene igra, ali na neki način, nažalost ili na sreću, čini mi se da često i otvara vrata. Ljudi vas nekako drugačije gledaju ako ste dotjerani, ako se izdvajate, drugačije oblačite. Čini mi se da nas odjeća i modni stil stavljaju u višu kategoriju, koliko god to ružno zvučalo. Odijelo ne čini čovjeka, pa ipak….  – Ester Gallo

Vidimo se 30.6. u 20:00 h!

PROSTORIJA

Užarska 17a, Rijeka

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE