skip to Main Content
MENU
POVODOM MODNE REVIJE CITY 45 20 POSJETILI SMO PORSCHE INTER AUTO NA ŠKURINJAMA!

POVODOM MODNE REVIJE CITY 45 20 POSJETILI SMO PORSCHE INTER AUTO NA ŠKURINJAMA!

Porsche Inter Auto Rijeka mjesto je koje okuplja vrhunske automobile s jedne strane i vrhunsku uslugu s druge, znajući da jedno bez drugog ne ide, savršen spoj čeka vas na poznatoj adresi ljubitelja limenih ljubimaca. Veliki svijetao ambijent s prekrasnim automobilima u središtu pozornosti privukao je pažnju i našim riječkim manekenkama Sanji Dobrić i Eleonori Žunić. Naime, djevojke su uoči modne manifestacije City 45 20, posjetile Porshe Inter Auto – partnera manifestacije od njezinih početaka. 

Djevojke nisu sakrivale oduševljenje automobilima, a posebno su im se svidjeli najnoviji izloženi modeli: Audi A5 Sportback i Audi Q2 – ljepotani u zavodljivoj crnoj i crvenoj boji. Još jednom smo se uvjerili kako moda, lijepe žene i automobili definitivno čine savršenu kombinaciju. 

Zamišljamo kako su upravo ovi automobili savršen suputnik vrućih ljetnih dana, pružaju nezaboravan osjećaj avanture, sigurnosti i povjerenja – svega što priželjkujete od svojeg savršenog partnera, a ovi automobili upravo to i jesu!

Automobili koji plijene poglede, naše riječke ljepotice i modne kreacije poznatih brendova, danas će u punome sjaju zabljesnuti na Trsatskoj gradini. Vidimo se u 20.30. na još jednoj večeri koja slavi modu, glamur, ljepotu, ali i vrhunske automobile!

PORSCHE INTER AUTO RIJEKA

ŠKURINJSKA CESTA 2B, RIJEKA

051/208-261

PORSCHE INTER AUTO RIJEKA

Pripremila: Stilueta

Photo: Ivor Mažar

Facebook KOMENTARI

Back To Top