ZTC

Porsche Inter Auto Rijeka mjesto je koje okuplja vrhunske automobile s jedne strane i vrhunsku uslugu s druge, znajući da jedno bez drugog ne ide, savršen spoj čeka vas na poznatoj adresi ljubitelja limenih ljubimaca. Veliki svijetao ambijent s prekrasnim automobilima u središtu pozornosti privukao je pažnju i našim riječkim manekenkama Sanji Dobrić i Eleonori Žunić. Naime, djevojke su uoči modne manifestacije City 45 20, posjetile Porshe Inter Auto – partnera manifestacije od njezinih početaka. 

Djevojke nisu sakrivale oduševljenje automobilima, a posebno su im se svidjeli najnoviji izloženi modeli: Audi A5 Sportback i Audi Q2 – ljepotani u zavodljivoj crnoj i crvenoj boji. Još jednom smo se uvjerili kako moda, lijepe žene i automobili definitivno čine savršenu kombinaciju. 

Zamišljamo kako su upravo ovi automobili savršen suputnik vrućih ljetnih dana, pružaju nezaboravan osjećaj avanture, sigurnosti i povjerenja – svega što priželjkujete od svojeg savršenog partnera, a ovi automobili upravo to i jesu!

Automobili koji plijene poglede, naše riječke ljepotice i modne kreacije poznatih brendova, danas će u punome sjaju zabljesnuti na Trsatskoj gradini. Vidimo se u 20.30. na još jednoj večeri koja slavi modu, glamur, ljepotu, ali i vrhunske automobile!


PORSCHE INTER AUTO RIJEKA

ŠKURINJSKA CESTA 2B, RIJEKA

051/208-261

PORSCHE INTER AUTO RIJEKA

Pripremila: Stilueta
Photo: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE