ZTC

Povodom Dana žena Turistička zajednica Grada Bakra Vas poziva na predstavljanje knjige “Pink pen” i “Život može biti lijep” autorice Ivane Grabar.

Predstavljanje knjiga uz druženje održati će se u petak, 09.03.2018. u 19 sati u maloj sali Doma kulture „Matija Mažić“ u Bakru.        
Ivana Grabar rođena je Vinkovčanka. U rodnom gradu završava osnovnu i srednju školu, a nakon mature, 1990. god., seli se u Opatiju na fakultet. Sa svojih (samo) 21 godinu udaje se za Opatijca, a s 22 godine postaje majka. 1999. godine zapošljava se na županijskoj televiziji i tu počinje njena dugogodišnja, medijska karijera u odjelu marketinga, prodaje i PR-a. U međuvremenu se razvela – što je i bio okidač za početak zapisivanja i pisanja.    
Ivana o sebi kaže:      
„Ja sam samo obična žena koja je sa svojih 40 godina života odlučila svoja znanja, iskustva, bol i suze, radosti i patnje, uspone i padove i sve ono što čini život ljepšim ili ružnijim, a tiče se odnosa žena i muškaraca, podijeliti s vama. Ja sam samo obična gradska cura koja nije puno tražila i koja u principu – dok se nije sama pobrinula za to – ništa nije niti dobila od života!
Imam savjete koje nisam nigdje pročitala nego sam ih, stjecajem okolnosti, stekla i isklesala sama na vlastitim greškama, na vlastitoj koži i iz vlastitog života. Moji su savjeti iz srca i iz vlastitog iskustva, iz najprivatnijeg dijela mog života i njima vam mogu samo pomoći. To mi je i želja – pomoći!“     ĐŽIzvor: PR

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE