Ujutro smo dobre vijesti primili iz Vesna Sposa tima koji se predstavio na Sajmu vjenčanja u Opatiji, a dobar odaziv i veliki interes rezultirali su odličnom akcijom za sve djevojke i žene koje su u potrazi za savršenom vjenčanicom!

Naime,  vjenčanice već od 1800 kn iz ovogodišnje i prošlogodišnje kolekcije čekaju vas u salonu Vesna Sposa u Rijeci, a glamurozno mjesto s posebnim popustima očekuje vas do subote, 25.11.2017.

Vjenčanice za prodaju bit će izložene u salonu te nije moguće naručiti se unaprijed na termin, termini će biti dodijeljeni po redoslijedu dolaska mladenki. Nije potrebna rezervacija termina.Termini će biti u trajanju od 30 minuta za isprobavanje 5 odabranih modela.

Planiranje vjenčanja počinje savršenom vjenčanicom koja će istaknuti ljepotu mladenke i učiniti da uživa u tom posebnom danu, sigurna i zadovoljna, sretna i zaljubljena! 

Vesna Sposa na Sajmu vjenčanja u Opatiji, foto: Ivor Mažar

Vesna SPOSA je modna kuća vjenčanica i večernjih haljina, dječjih haljinica i dodataka za vjenčanje – ukrasa za kosu, velova, rukavica, podvezica, s tradicijom od 25 godina, Riječankama je na raspolaganju na adresi J.J. Strossmayera 10a.

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE