ZTC

Sve više restorana uvodi popularan koncept “bruncha” – obroka između doručka i ručka, savršenog vremena za opuštena druženja, ali i poslovne sastanke. Istražili smo mjesta u Rijeci koja nude savršenu kombinaciju ukusne hrane i ugodnog ambijenta. Vjerujemo da ćete fino pojesti, uživati i sklopiti neke dobre poslove koji u ovako šarmantnim prostorima postoju još slađi!

ZTC

TAPAS BAR, RIVA 14
Novootvoreni Tapas Bar IT je lokacija za sve ljubitelje modernog interijera i ukusnih zalogaja u vrijeme bruncha. Lagana muzika, čaša vina, bruskete… Tko još misli na posao kao nešto teško, besmisleno i naporno? 

SPAGHO, IVANA ZAJCA 24a
Spagho – poznatiji kao omiljena gurmanska lokacija Riječanki i Riječana, ponovno se otvara 2.2. u potpuno novome ruhu. Jedva čekamo vidjeti novi interijer, a do tada maštamo o primamljivim jelima sa uvijek bogatog menija…

CONCA D’ ORO, KRUŽNA UL. 12

Conca D’ Oro restoran je smješten samome srcu grada Rijeke te je ujedno jedan od restorana sa najduljom tradicijom-  počeo je poslovati još davne 1885. godine. Danas je lokal ponovo uređen kao nekada, dijelom kao raskošan brodski salon, a dijelom kao primorska konoba. Poseban ugođaj stvara unikatan starinski namještaj, originalne slike i jedinstveni pomorski detalji. Na meniju vas svakodnevnu očekuju morski specijaliteti  pripremljeni od najkvalitetnijih sastojaka iz našeg mora…KING’S CAFFE FOOD PUB, VERDIJEVA 7B
Za sve one koji su se odlučili za opuštenu verziju poslovnog ručka uz čašu dobre pive King’s Caffe obavezna je postaja. Naša preporuka je zamamna “Tripleta” – topli sendvič sa tri vrste mesa i sira uz hrskave krompiriće… Za prste polizat!

BOONKER, ISTARSKO PRISTANIŠTE 1
Jedna od lokacija u Rijeci sa najljepšim pogledom definitivno je Boonker, pizzerija i kafić – sve u jednome. Ukoliko vam je vrijeme naklonjeno, očekuje vas ručak okupan suncem sa pogledom na more i izvrsnom hranom… Može li bolje?

MASLINA NA ZELENOM TRGU, KOBLEROV TRG BB

Mnogi će se složiti da se u Maslini krije najbolja pizza u gradu Rijeci. Široka ponuda, nasmijano osoblje i ljupko uređenje interijera dovoljan su razlog da svojeg poslovnog partnera dovedete baš na “zeleni trg” tj. Koblerov trg!


 
Na vama je samo da odaberete mjesto i dobro društvo, a mi ćemo vam još samo poželjeti i lijepe, ugodne trenutke okrunjene novim poslovnim znanjima, informacijama i suradnjama!
Photo: facebook stranice navedenih restorana
Pripremila: Katja Grubiša

Kancelarija bar