ZTC

U samom centru Rijeke, ulica Korzo 2, svoja je vrata otvorio Chang Thai massage centar. Stres i užurban način život traže prilike da se relaksiramo, posvetimo duhu i i tijelu, a autentično uređen prostor s brojnim detaljima uvodi vas u svijet masaža, mira i dobre energije.

Uz certificirane terapeutkinje s Tajlanda, voditeljica centra i vlasnica Ana Buljan pobrinula se kako bi Riječanke i Riječane imali doživljaj za pamćenje, na raspolaganju je više od dvadeset vrsta masaža te vjerujemo kako će svatko pronaći onu koja mu najviše odgovara.


I samo otvorenje centra privuklo je velik broj posjetitelja koji su izrazili zadovoljstvo što Rijeka ima vrhunski prostor sa profesionalnom uslugom u samom centru grada, a mnogi nisu propustili priliku da isprobaju Thai masažu, a već prve reakcije su bile odlične!

Poznat je blagotovoran učinak masaže  na dušu, tijelo i um, a dok mnogi ističu kako masaža nije luksuz nego potreba, naš je savjet da zavirite u Chang Thai, mjesto koje donosi relaksaciju, zen, mir i brigu o sebi koju često stavljamo na zadnje mjesto. Energija Tajlanda u srcu naše Rijeke.

Chang Thai massage center

Korzo 2, 099 216 1067

CHANG THAI MASSAGE CENTAR

Pripremila: Stilueta

Foto: Ivor Mažar

 

Vaši komentari