ZTC

Rijeka je od svibnja prošle godine bogatija za jednu jako zanimljivu adresu koja kvalitetu života stavlja na viši nivo. Manufaktura je prepoznatljiv opatijski brand, prodajno mjesto koje donosi hrvatske proizvođače i biranu domaću kvalitetu, a sada je na adresi Riva 2 svoje mjesto pronašla u domovima brojnih Riječanki i Riječana koje za sebe i svoje obitelji biraju samo najbolje i provjereno.

Od finih delicija, prirodne kozmetike, nakita, proizvoda za dom i ideja za darove… Manufaktura oplemenjuje životni stil, ali i donosi nova saznanja, to je mjesto u kojem je kupovina samo šećer na kraju priče jer prvo će vas oduševiti raznolikost asortimana kao i prilika da naučite i uvjerite se u širinu i kvalitetu proizvoda s domaćim potpisom.

MY SPIRIT

Nedavno je u Manufakturi održano predstavljanje brenda GRANOLA, fantastičnog, domaćeg i zdravog obroka, poznatijeg kao hrvatskog muslija. Može se nabaviti  u dvije atraktivne verzije I’m nuts s lješnjacima, orasima, bademima,  zobenim pahuljicama i  med) i  I’ m free s lješnjacima, orasima, bademima, sezamom, medom, koji je ujedno i verzija bez glutena.

Iza ove inspirativne, domaće, gastro priče kriju se tri dame, Andreja Rosandić, Tijana Bogdanović i Barbara Hojski, koje su  se nezadovoljne dotadašnjim poslom odlučile iskušati u otvaranju vlastitog posla. Nit vodilja bila je želja prema zdravom i uravnoteženom obroku, koji se može posluživati na više načina, konzumirati kao hranjivi doručak ili međuobrok  – sve ono što granole jest. U planu im je i širenje linije proizvoda sa npr. granolom sa dodatkom sušenog voća. Malo je reći da bismo bili oduševljeni!

Manufaktura doista jest dom kvalitetnih i domaćih proizvoda, te je ovo samo jedna u nizu uspješnih priča. Posjetitelji su bili oduševljeni prezentacijom, a simpatično osoblje Manufakture nam je otkrilo kako Riječanke i Riječani jednostavno obožavaju Granolu i stalno navraćaju po nove zalihe. Definitivno i vama preporučamo da posjetite Manufakturu i isprobate ove ukusne zalogaje!

FOTO: ENI BRUŠNJAK

MANUFAKTURA RIJEKA, Riva 2

Radno vrijeme: pon-petak 09-20h, subota 09-17h

Kontakt: 051/818-828

GRANOLICA

MANUFAKTURA NA FACEBOOKU

MANUFAKTURA NA INSTAGRAMU

SALLY