Rijeka je od svibnja prošle godine bogatija za jednu jako zanimljivu adresu koja kvalitetu života stavlja na viši nivo. Manufaktura je prepoznatljiv opatijski brand, prodajno mjesto koje donosi hrvatske proizvođače i biranu domaću kvalitetu, a sada je na adresi Riva 2 svoje mjesto pronašla u domovima brojnih Riječanki i Riječana koje za sebe i svoje obitelji biraju samo najbolje i provjereno.

Od finih delicija, prirodne kozmetike, nakita, proizvoda za dom i ideja za darove… Manufaktura oplemenjuje životni stil, ali i donosi nova saznanja, to je mjesto u kojem je kupovina samo šećer na kraju priče jer prvo će vas oduševiti raznolikost asortimana kao i prilika da naučite i uvjerite se u širinu i kvalitetu proizvoda s domaćim potpisom.

Nedavno je u Manufakturi održano predstavljanje brenda GRANOLA, fantastičnog, domaćeg i zdravog obroka, poznatijeg kao hrvatskog muslija. Može se nabaviti  u dvije atraktivne verzije I’m nuts s lješnjacima, orasima, bademima,  zobenim pahuljicama i  med) i  I’ m free s lješnjacima, orasima, bademima, sezamom, medom, koji je ujedno i verzija bez glutena.

Iza ove inspirativne, domaće, gastro priče kriju se tri dame, Andreja Rosandić, Tijana Bogdanović i Barbara Hojski, koje su  se nezadovoljne dotadašnjim poslom odlučile iskušati u otvaranju vlastitog posla. Nit vodilja bila je želja prema zdravom i uravnoteženom obroku, koji se može posluživati na više načina, konzumirati kao hranjivi doručak ili međuobrok  – sve ono što granole jest. U planu im je i širenje linije proizvoda sa npr. granolom sa dodatkom sušenog voća. Malo je reći da bismo bili oduševljeni!

Manufaktura doista jest dom kvalitetnih i domaćih proizvoda, te je ovo samo jedna u nizu uspješnih priča. Posjetitelji su bili oduševljeni prezentacijom, a simpatično osoblje Manufakture nam je otkrilo kako Riječanke i Riječani jednostavno obožavaju Granolu i stalno navraćaju po nove zalihe. Definitivno i vama preporučamo da posjetite Manufakturu i isprobate ove ukusne zalogaje!

FOTO: ENI BRUŠNJAK

MANUFAKTURA RIJEKA, Riva 2

Radno vrijeme: pon-petak 09-20h, subota 09-17h

Kontakt: 051/818-828

GRANOLICA

MANUFAKTURA NA FACEBOOKU

MANUFAKTURA NA INSTAGRAMU

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE