AVON

Koliko ste samo puta čule da su obrve okvir našeg lica te daju punoću i  formu, obrve su već godinama u prvom planu beauty industrije, a trendovi se stalno mijenjaju te žene, ali i muškarci imaju na raspolaganju brojne tretmane, ovisno o svojim željama i fizionomiji lica.

U svijet obrva sam ušla sasvim slučajno kad sam u jednom razgovoru s prijateljicom shvatila koliko su obrve zapravo ključne u cijeloj ekspresiji lica te sam nakon toga počela malo više obraćati pažnju na žene koje sam susretala u svakodnevnom životu. Rođena pod izraženom estetskom zvijezdom, uvijek sam pridodavala pažnju ljepoti,uređivanju i dizajnu stvari oko sebe. Počela sam primjećivati koliko obrve  licu daju karakter, a isto tako koliko su često podložne beauty trendovima. Iako im je uloga u estetici otvaranje oka i definicija  crta lica, nerijetko se zanemaruje njihova važnost pa ih se pogrešno počupa.

Zorana Aleksić je profesional eyebrow artist i vlasnica prvog  i jedinog brow bara u Rijeci – Z Brow bar  koji je smješten u ulici Ivana Zajca 6, u samom centru grada, prateći svjetske trendove Zorana pruža kvalitetu, ali i inovaciju te je nakon završenih edukacija u Zagrebu i Ljubljani konačno Riječankama i Riječanima odlučila pružiti potpunu uslugu uljepšavanja obrva.

Zorana Aleksić
ZTC

Prateći svjetske trendove u centru Rijeke pruža veliki spektar usluga;THREADING OBRVA -čupanje i oblikovanje obrva koncem, izrazito je popularna i zahvalna metoda uklanjanja dlačica. HD ( high definition )BROWS- tretman je za čupave i asimetrične obrve, koji obuhvaća 7 metoda  oblikovanja i naglašavanja pravilne definicije obrva. A za one koji imaju nedostatak dlačica tj krivo počupane; ili ako su  iz zdravstvenih razloga izgubljene dlačice tada nudim uslugu MICROBLADINGA-JAPANSKOG ISCRTAVANJA i SJENČANJA – SHADING OBRVA.

Prateći beauty trendove Zorana za svoje klijente bira samo najbolje, a neprestano ulaganje u opremu, znanje i kvalitetu rada očituje se i u atraktivnom seminaru koji se priprema u Rijeci upravo zahvaljujući i njezinoj inicijativi.

Prvi put u Rijeku dolazi kraljica microbladinga Tatjana Damjanović, 22 International Microblading Institute te je i Zorana dio tima s kojim ju veže kvalitetna suradnja. Tatjana se može pohvaliti s više od 3000 osoba koje su pohađale njezin tečaj diljem  svijeta, ali i sa preko tisuću zadovoljnih klijenata. Revolucionaran svijet microblandinga kroz tečaj održat će se već ovoga vikenda.

Sigurni smo da će i naši sugrađani i sugrađanke prepoznati ovu beauty inicijativu, a u prekrasno uređenom prostoru na putu prema vanjskoj ljepoti pronaći ćete i unutarnji mir.

Po ugledu na svjetske metrople gdje žene i muškarci radne pauze koriste za tretmane ljepote, sada vas u centru Rijeke, nedaleko kazališta Ivana pl. Zajca očekuje oaza ljepote u kojoj ćete dobiti individualno savjetovanje, a zatim i uredne, lijepe i njegove obrve kojima ćete biti zadovoljni od prvog pogleda u ogledalo!

Mogu reći da je moja misija u potpunosti ispunjena nakon svake transformacije kada vidim osmijeh i zadovoljstvo na licu klijentice  kad se pogleda u ogledalo i kaže da jedva čeka otići na kavu s prijateljicama da im se pokaže 🙂

 

INFO: Z BROW BAR, Ivana Zajca 6, Rijeka, kontakt: 099 734 3601

Z BROWS BY ZORANA ALEKSIĆ

 

 

Pripremila: Stilueta

Foto: Ivor Mažar

 

ZTC