Posjetili smo House of Beauty u samom centru Rijeke

Od prvog zvuka na budilici dani se svode na ispunjavanje brojnih obaveza, privatnih i  poslovnih no izostaje li naše osobno zadovoljstvo kroz dan i neispunjavanje osobnih potreba, vrlo ćemo teško pronaći motivaciju, balans i sreću.

Današnja priča vodi nas u House of Beauty, dom unutarnje i vanjske ljepote u samom centru grada. Pogled na zgradu HNK Ivana pl. Zajca, obnovljen raskošan sjaj prostora, čim zakoračite u novouređeni prostor osjetit ćete dobru energiju i autentičnost jer kako navode i na službenoj internetskoj stranici: Ljepota je i odraz našeg duhovnog stanja, vanjska bez unutarnje ljepote ne može funkcionirati, stoga je važno njegovati obje.

Iza ovog koncepta krije se Sandra Božić, trenerica osobnog rasta i razvoja koja navodi kako ljubav prema umjetnosti i kreiranju gaji od malena. Uz didu koji je bio akademski umjetnik i slikar, a otac umjetnik u poslovnom smislu, Sandrin put ne iznenađuje, slijedeći svoju viziju gradi svoj poslovni i životni put na jedinstvenoj ideji i čvrstim temeljima ulaganja u svoje znanje i rad.

Sandra Božić

Nakon završenog Ekonomskog fakulteta 2010.g., odlučila sam se na edukaciju za ugradnju i geliranje umjetnih noktiju i tako je sve krenulo. To je bio početak mog putovanja, izgrađivanja sebe i otkrivanja cijele ove priče koja se nastavlja dalje. Današnji tempo života dosta je stresan i užurban i jako lako zapustimo sebe i svoje potrebe. Razgovarajući s mojim dragim klijenticama i klijentima, kojima se ovim putem zahvaljujem na ukazanom povjerenju, shvatila sam da uz to što se trude brinuti o svom vanjskom izgledu potrebno je posvetiti se sebi iznutra te također njegovati tu ljepotu jer su zaista svi prekrasni na svoj način. Baš zato je moja želja i namjera da u ovoj oazi osim vrhunskih kozmetičkih usluga pružim i razumijevanje, opuštanje, smijeh, prihvaćanje, podršku, potporu, toplinu i osjećaj „kao da ste doma“.

House of Beauty nastajao je iz jednostavne potrebe, ugađanjem svim našim osjetilima i potrebama dajemo si priliku da živimo život u svoj punini i ljepoti. Vanjska ljepota nepovratno je vezana uz unutarnju i bez obzira kako se u pojedinim životnim trenucima osjećali, moguće je voljeti život i voljeti sebe takvi kakvi jesmo.

Najbitnije  je znati da većinu onog što nam se dešava na van je odraz nas samih iznutra. Našeg pogleda na život, prilike, situacije, sam naš kut gledanja. I još bitnije od svega je znati da na sve sami možemo utjecati i mijenjati našom željom i odlukom što vjerujem da će se većina pronaći u ovom 😉 Za sve uvijek postoji rješenje! Volim citirati Henry Forda: „Ako misliš da možeš i ako misliš da ne možeš, u pravu si“.

All Level Healing™ , Reiki tretman, Theata healing, poslovna vizija, ovo je samo dio unutarnjeg putovanja koje nudi HOB, uz profesionalno vodstvo i sigurnost, nakon prvog koraka i vaše odluke, čeka vas nezaboravna avantura rada i učenja ka boljem i sretnijem životu. Na pitanje je li sreća naša odluka, Sandra spremno odgovara:

Isključivo naša! Ali, prvo krećemo od pitanja:  Što je za vas sreća? Što za vas znači biti sretna/sretan i imati sretan život? Kako ćete znati da ste sretni?

A sreća i ženama i sve više muškarcima dolazi i kroz sitna zadovoljstva, vrijeme koje posvećujemo našem tijelu donosi mir i zadovoljstvo stoga ova nevjerojatna beauty oaza pruža vrhunske usluge kako bi se osjećali izvrsno i izgledali izvrsno!

Od tretmana za vanjsku ljepotu kod nas možete pronaći tretmane za njegu lica i tijela od home made peelinga, anticelulitnih tretmana, refleksiologije stopala, limfne drenaže do opuštajućih antistres masaža cijelog tijela. Posebice bi htjela preporučiti energetsku antistres masažu cijelog tijela u trajanju od 90min koja opravdava spoj unutarnje i vanjske ljepote. Neizostavna je umjetnost na noktima koju bi najbolje bilo pogledati na našoj web i/ili fb stranici www.houseofbeauty-rijeka.com kao i ostale usluge za vanjsku ljepotu. Tretmani za unutarnju ljepotu su All Level Healing tretmani i edukacije za poboljšanje kvalitete života gdje svakom pojedincu pristupam individualno, Reiki i energo tretmani, poslovna vizija, energetsko čišćenje prostora itd.

Svijet oko nas odraz je emocija u nama. House of Beauty slavi ljepotu života u svakom pogledu, umjetnost sretnog i kvalitetnog življenja osnovna je intencija Sandre Božić koja vas sa svojim timom spremno i sa osmijehom na licu dočekuje u ulici Ivana Zajca  6 (I.kat).

Sreća se krije u ljepoti života, a ona odnedavno živi na spomenutoj adresi koja pruža savršen spoj ugađanja vanjskoj ljepoti i buđenja unutarnjoj, u samom centru grada pronaći ćete sve što vam treba, pronaći ćete sebe..

HOUSE OF BEAUTY 

House of Beauty, Ulica Ivana Zajca 6 (I. kat), 51000 Rijeka

Tel: 098 792 399

HOUSE OF BEAUTY

PRATITE NAS

25,000PratiteljaLajkaj
11,000PratiteljaSlijedi

novosti

povezani članci