skip to Main Content
MENU
Posjetili smo ELFS Pop Up shop unutar opatijskog kupališta Angiolina!

Posjetili smo ELFS Pop Up shop unutar opatijskog kupališta Angiolina!

Novootvoreni Pop Up shop najpoznatijeg modnog dvojca ELFS privukao je veliku pažnju i zanimanje kako domaćih gostiju tako i stranih turista koji su u ljetu odlučili uživati upravo u Opatiji. Kupalište Angiolina nedavno je do temelja obnovljeno te pretvoreno u atraktivnu oazu za uživanje u suncu i moru, dobroj glazbi i odličnoj kavi ili piću. Pruža sve što moderni posjetitelj može poželjeti, pa tako i prikladne dućane poput ELFS Pop-Up shopa.

Nakon trgovine otvorene u Rijeci ovo je bio idući logičan korak koji smo s oduševljenjem popratili te i sami odlučili zaviriti u novootvorenu trgovinu te provjeriti što se u njoj skriva za aktualnu sezonu. 

Uz uobičajenu kolekciju svečanih i dnevnih haljina, ova trgovina usmjerena je na ljetni asortiman s prepoznatljivim ELFS potpisom. Možete pronaći sve od kupaćih kostima s razigranim ilustracijama, preko sunčanih naočala i torbi za plažu, do lepršavih haljina koje će vam zatrebati kada se dan na plaži pretvori u noćni party.

Svoj ukus moći će zadovoljiti i muškarci uz popularne t-shirte i sunčane naočale. Dakle, za svakoga se krije ponešto! Osobno su mi za oko zapele lagane, čipkaste bijele haljinice koje naproste pršte ljetnom energijom. Obožavam ih na plaži, ali i u gradu! Uz moderne i kvalitetne sunčane naočale u trenu ste spremne za ljetovanje.

Elfs Pop up shop savršeno je nadopunio ponudu kupališta Angiolina i sigurni smo da će naići na veliki interes turista i lokalnih gostiju. U tijeku su i sezonska sniženja stoga je pravi trenutak da nadopunite ljetni ormar kvalitetnim, modernim haljinama, cipelama, torbama i asortimanom za plažu. Uživajte u ljetu koje nikada nije bilo šarenije uz ELFS motive!

Pripremila: Stilueta

Photo: Ivor Mažar

Facebook KOMENTARI

Back To Top