ZTC

Novootvoreni Pop Up shop najpoznatijeg modnog dvojca ELFS privukao je veliku pažnju i zanimanje kako domaćih gostiju tako i stranih turista koji su u ljetu odlučili uživati upravo u Opatiji. Kupalište Angiolina nedavno je do temelja obnovljeno te pretvoreno u atraktivnu oazu za uživanje u suncu i moru, dobroj glazbi i odličnoj kavi ili piću. Pruža sve što moderni posjetitelj može poželjeti, pa tako i prikladne dućane poput ELFS Pop-Up shopa.

Nakon trgovine otvorene u Rijeci ovo je bio idući logičan korak koji smo s oduševljenjem popratili te i sami odlučili zaviriti u novootvorenu trgovinu te provjeriti što se u njoj skriva za aktualnu sezonu. 

Uz uobičajenu kolekciju svečanih i dnevnih haljina, ova trgovina usmjerena je na ljetni asortiman s prepoznatljivim ELFS potpisom. Možete pronaći sve od kupaćih kostima s razigranim ilustracijama, preko sunčanih naočala i torbi za plažu, do lepršavih haljina koje će vam zatrebati kada se dan na plaži pretvori u noćni party.

Svoj ukus moći će zadovoljiti i muškarci uz popularne t-shirte i sunčane naočale. Dakle, za svakoga se krije ponešto! Osobno su mi za oko zapele lagane, čipkaste bijele haljinice koje naproste pršte ljetnom energijom. Obožavam ih na plaži, ali i u gradu! Uz moderne i kvalitetne sunčane naočale u trenu ste spremne za ljetovanje.

Elfs Pop up shop savršeno je nadopunio ponudu kupališta Angiolina i sigurni smo da će naići na veliki interes turista i lokalnih gostiju. U tijeku su i sezonska sniženja stoga je pravi trenutak da nadopunite ljetni ormar kvalitetnim, modernim haljinama, cipelama, torbama i asortimanom za plažu. Uživajte u ljetu koje nikada nije bilo šarenije uz ELFS motive!

Pripremila: Stilueta
Photo: Ivor Mažar

Kancelarija bar