ZTC

Kada su u pitanju slastičarnice i slastice uopće, preporuke shvaćam vrlo ozbiljno! Naša je urednica Marija Mažar, nedavno posjetila šarmantnu kulinarsku oazu u riječkom starom gradu – EBBA’S CUISINE i nije skrivala svoje oduševljene što prostorom, što dragim damama te naravno samim kolačima. Znala sam da je jedini logični korak da ih posjetim i sama…

Na samome ulasku  u slastičarnicu imate osjećaj da ste zakoračili u mali, pariški lokal, sakriven od pogleda, ispunjen toplinom, prigodnom glazbom i srdačnim osmjesima zaposlenih. Pogled mi je bježao od vitrine sa najrazličitijim kolačima, do detalja na zidovima koji stvaraju “domaću” atmosferu i jednostavno sam osjetila kako mi srce ispunjava mir i zadovoljstvo. “Kako prekrasno mjesto! Moram ovdje češće dolaziti… Svakako ću ih preporučiti našim čitateljicama i čitateljima…” Stalno mi je odzvanjalo mislima.

“Uhvatila” sam ih usred velike narudžbe pa ipak Nevena je sa mnom opušteno čavrljala dok je poslužila druge goste, te mi je otkrila kako stvarno štede pri uporabi šećera te koriste samo prirodne sastojke, kako bi osjetili puninu okusa. I mogu vam reći, osjeti se! Uživala sam u isprobavanju toplih, prhkih, kremastih kolača, koji objedinjuju moje omiljene okuse na savršen način. Jednostavno se tope u ustima i ostavljaju ogroman osmijeh na licu!

Od kolača bogatih najfinijom čokoladnom kremom, do onih sa karamelizianim lješnjacima, limunovih tortica, sočnih biskvita od naranče i badema…. Raj za sladokusce, koji žele okusiti slastice od kojih neće imati grižnju savjest!

Svakako posjetite ovaj riječki bombon, uživajte u mirisima i okusima sa dragom osobom! 


EBBA’S CUISINE

Ul. Stara Vrata 3, 51000, Rijeka

Photo: Eni Brušnjak
Pripremila: Katja Grubiša

Vaši komentari