ZTC

Riječku Manufakturu, dom ručno izrađenih proizvoda, suvenira, prirodne kozmetike i hrane, predstavili smo u više navrata kroz najrazličitije priče o njihovim šarolikim, mirisnim i ukusnim proizvodima. Definitivno se radi o jednoj od onih trgovina koje vas u trenutku primame da uđete, a vi poželite ostati satima! Jedni su od prvih trgovina koje su prepoznale potencijal domaćeg odnosno ručnog rada i predstavile koncept poput ovog široj javnosti.e Pohvala ne nedostaje sa svih strana te se Manufaktura u rekordnom roku uvukla u srca mnogih.

S ljubavlju pripremljeni proizvodi najrazličitijih domaćih brendova pomno su organizirani u ljupkom prostoru na dvije adrese, onoj Riječkoj i Opatijskoj. Prošlog vikenda odlučili smo posjetiti Opatiju te naravno posjetiti i Manufakturu. 

Dočekala nas je srdačna prodavačica Kruna i upoznala s bogatim asortimanom te nam predstavila aktualne novitete kao i klasike koje baš svi obožavaju. Otkrila nam je kako turisti u Opatiji obožavaju Manufakturu i rado navraćaju po originalne suvenire s domaćim potpisom. I sami smo se zatekli kako s oduševljenjem promatramo police ispunjene izvornim hrvatskim proizvodima koji će zadovoljiti ljubitelje kulinarstva, kozmetike, modnih dodataka i proizvoda za uređenje doma.

Ova prostor pršti pozitivnom kreativnom energijom. idejama i ambicijama mladih talenata koji zahvaljući trgovinama poput Manufakture , obivaju svoje “mjesto pod suncem”. Zatekli smo brojna poznata imena kao i neka do sada neotkrivena te se i sami inspirirali u potrazi za novim kreativcima.

Osim suvenira u Manufakturi možete pronaći i poklone za različite prigode. Ljubazno osoblje pobrinut će se da vaši izbrani pokloni zablistaju u šarolikom ruhu i izmame osmijeh na svako lice. Uživali smo u posjeti i definitivno ćemo ponovno posjetiti Manufakturu kako na riječkoj tako i na opatijskoj adresi.

Opatija, ul. Maraša Tita 112

MANUFAKTURA

Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE