ZTC

Porsche Istra je službeno otvorio svoja vrata, a Dani otvorenih vrata traju još samo danas! Iskoristite priliku, upoznajte tim i bogatu ponudu s oznakom kvalitete u svim segmentima! U Industrijskoj cesti 2b, do 19:00 sati, možete uživati u odličnoj ponudi novih i rabljenih vozila ili napraviti pregled svog vozila za samo 1 kunu. Sve na jednom mjestu – od procjene vozila, otkupa, zamjena staro za novo, probnih vožnji do ponuda za financiranje putem Porsche leasing-a.

Svi posjetitelji koji se ovih dana odluče na kupnju novog ili rabljenog vozila mogu ostvariti pogodnosti u vidu popusta na servis ili kupnju originalne dodatne opreme, ovisno o godištu modela automobila. Dani otvorenih vrata ispunili su sva očekivanja, za što je  primarno zaslužan ljubazan i stručan tim koji spremno odgovara na sva pitanja i dokazuje zašto Porsche Inter Auto posluje pod sloganom „Usluga 5 zvjezdica“.

U vrlo širokoj ponudi rabljenih vozila iz Das WeltAuto programa posjetitelji mogu, među ostalim, pronaći VW Passate već od 35.000 kn, VW Golfove od 43.900 kn, Audi A4 2.0 TDi sa Select paketom opreme od 231.000 kn ili Škodu Octaviu s Ambiente paketom opreme za 36.900 kn. Ipak, najveći interes privukla je KIA Ceed, 1.4 i iz 2009. godine, koja je na licitaciji s početnom cijenom od samo 1 kn.

Osim ponude rabljenih vozila, Porsche Istra može se pohvaliti i novouređenim prodajnim salonima, uređenima po najnovijim svjetskim standardima gdje najnoviji Volkswagen i Škoda modeli čekaju za probne vožnje.

Mnogo je razloga da navratite u Pulu i na poznatoj lokaciji u Industrijskoj cesti 2b i upoznate novi, stručni tim i Porsche Istra uslugu te provjerite zašto je u Porsche Inter Autu auto show 365 dana u godini.

Za sva dodatna pitanja, slobodno se obratite na besplatni broj telefona 0800 0365 ili posjetite www.porscheinterauto.hr. Iskoristite kraj tjedna i početak proljetnog vikenda za posjet Porsche Istri, uživat ćete u posjeti baš kao i mi!

STILUETA U POSJETI – "DANI OTVORENIH VRATA" PORSCHE ISTRA

Dani otvorenih vrata idealna su prilika da posjetite Porsche Istru, najmlađu podružnicu Porsche Inter Auto Hrvatska obitelji! Bili smo i mi! Pogledajte što vas sve ovih dana očekuje 😍

Objavljuje Stilueta u Utorak, 24. travnja 2018.

Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari