ZTC

BEAUTY CENTAR BY DINA i FRIZERSKI SALON INFASHION  ugostili su brojne Riječanke povodom Dana otvorenih vrata, a bila je ovo izvrsna prilika da dame čuju savjete po pitanju njege lica i tijela i kose. Ugodno proljetno popodne prošlo je u izvrsnom tonu, a vlasnicama salona, Dini Maršanić i Patriciji Grbčić te njihovim vrijednim timovima podršku su dale klijentice i prijateljice.

Među brojnim licima zapazili smo i riječke blogerice Ivanu Grabar i Ester Gallo, uspješne poslovne žene poput Ivanke Pavičić, Ive Berišić, Loredane Maras, Ljupke Hrvatin, Katje Budimčić Sabljar.

Riječka beauty adresa u samom centru grada, na šarmantnom Trgu Sv. Barbare 3, u kratko je vrijeme postala omiljena, što i ne čudi, Patricia i Dina daju svom maksimum u radu te su posvećene svakom klijentu. O ljubavi prema radu riječke poduzetnice Dine Maršanić već smo pisali, a na najljepši je način njezinu profesionalnost i još bitnije osobnost dočarala kratkim govorom Loredana Maras, voditeljica marketinga riječkog ZTC-a koja je naglasila koliko je Dina drugačija, voli svoj posao te prije svega i više od svega – voli ljude.

Još puno uspjeha i lijepih događanja želimo Trgu Svete Barbare koji je ovom prilikom odisao srećom, elegancijom i ljepotom – unutarnjom i vanjskom!

   

Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari