skip to Main Content
MENU
Posebne, drugačije, neodoljive, čarobne – Instažene!

Posebne, drugačije, neodoljive, čarobne – Instažene!

And I think to myself what  a wonderful INSTAWOMEN ♥

Dobrodošle u novu “top 5” oazu insta-inspiracije i preporuka za like & follow!

Današnju listu sam poprilično brzo složila jer čiste inspiracije, dobrih fotografija i posebnih žena ne manjka pa mi je tako posao izbora brzo prošao i baš ugodno prijao.

Upravo gledam fotografije tih žena i prva misao koja mi pada na pamet je: “The eyes, chico. They never lie.” Pročitajte današnje preporuke, pa pogledajte fotografije. Vjerujem da ćete se složiti sa mnom da su divne. A sad, krenimo!

  1. woo_zara

Raznolikost na čistim, vedrim i bijelim plohama uz vješto uhvaćene sretne životne trenutke- tim bih riječima, u kratkim crtama, opisala sofisticiranu fotopriču koju na svom profilu vodi Gabi (možda vam je poznatija kao vlasnica brenda woo.colours; podsjetite i taj profil).

woo-zara

U njenoj predivnoj galeriji zaista ne manjka ni jedne jedine insta-tematike koju tako često viđamo po profilima, ali prije svega je životno i uhvaćeno u stvarnom trenutku, pomiješano s fotografijama inspiracije koje se tako fino uklope uz Gabine vlastite fotografije. Što god vam radosno padne na pamet, tu je!

Ukoliko tragate za nečim vedrim, pozitivnim, inspirativnim i, u konačnici,očaravajućim (jer teško se pomaknuti iz Gabine fotogalerije), savjetujem vam da podsjetiteovu insta-adresu. Nećete se pokajati. Javite mi dojmove.

Ja je obožavam!

  1. pamslittleparadise

“Don’t be afraid to dream big, let’s dream together.” Tom rečenica Pamela otvara svoju predivnu i bogatu insta-fotopriču. Profil je ovo koji odnedavno pratim, ali taj podatak nimalo ne umanjuje moju očaranost istim.

Kad se po prvi put nađete na ovoj insta-adresi, ono što imate je osmijeh na licu jer je zaista sve lijepo što vam može pasti na pamet, smješteno upravo ovdje. Ali, emocija je to koja će se pojaviti i svakog idućeg puta sa svakom novom fotografijom.

pamslittleparadise

Fotografije su vedre, raznolike, obiluju fino kadriranim detaljima, hranom, modnim dodacima, selfiejima, outfitima, prirodom, raznolikim pozitivnim citatima i sveukupno dobrom vibrom!

Pratite li pamslittleparadise?  Ja je obožavam!

  1. ana.zimmerman

Moja imenjakinja, praktički i vršnjakinja, plijeni moju pozornost već dugi vremenski period. Njene fotografije su tako jednostavne i nenametljive, odišu nekom nevjerojatnom lakoćom, opuštenošću i “zen” vibrom da riječi to jednostavno ne mogu opisati u potpunosti.

ana-zimmerman

Ukoliko me pitate što se to sve nalazi na ovoj insta-adresi, a da će vam pokazati nešto što dosad već niste vidjeli (i to tko zna po koji put), ja vam iskreno nemam najbolji odgovor.

Nema ovdje ništa novo čemu ćete se diviti, ali ima nešto, tako neopisivo posebno, itekako vrijedno divljenja jer je u današnje vrijeme rijetko. Mislim da su upravo osobnost i autentičnost svega fotografiranog (a zaista ćete naći fotografija od onih u prirodi, preko životinja, selfieja do hrane, pića i modnih detalja), odgovorne za tu posebnost.

Posebnosti daje na težini i ugodna atmosfera, i lijepi komentari koje možete zapaziti ispod fotografija. Toliko osobnosti, elegancije i blagog tona- milina je za oči i za svakodnevni insta-feed.

Ne pratite li Anu, učinite to već sad. I uživajte u neopisivoj lakoći i posebnosti svake njene fotografije! Ja je obožavam!

  1. miaamadre

Mia: čudo od profila! Zaista ne znam kojim bih redoslijedom krenula pisati i pričati o ovoj predivnoj ženi.

Za početak prvi zaključak pred cijelu priču: miaamadre profil ima 1823 pratitelja, a ja vidim 11882233 pratitelja- minimalno. Tako poseban, tako šaren, tako unikatan profil; zaista dugo, ali dugo (i ponavljam dugo) nisam vidjela. Nije ni čudo što je takav kad ga vodi sretna žena koja voli život, putovanja, dobru hranu i kojoj nema granica i prepreka.

miaamadre

Otvorite profil dok čitate ovu moju polupogubljenu priču jer zaista ne znam što reći i kojim redoslijedom, a da nešto ne bih propustila.

Ovo nije nikakav color-coordinated sadržaj, ovo je kaos, život, radost, šarenilo, osmijeh, ljubav, radost, podijeljeni detalji i životni trenuci- ovo je posebno, ne viđa se često i viče: Život je lijep!

Ja obožavam miaamadre profil, što ste, vjerujem dosad već mogli zaključiti! Podsjetite Miu, ako niste već dosad i poklonite joj svoj follow. Ona će vama puniti insta-feed nevjerojatno lijepim sadržajem. Vrijedi, vjerujte mi!

  1. headindclouds

Ime je bloga. Ili pod novim imenom (nazivom insta-adrese) marija.antovic je posljednja preporuka za današnju priču. I to je pravi šećer za kraj. Ovoj će se fotopriči obradovati svaki fashion zaljubljenik jer Marija svoju priču boji modom na tako poseban, šarmantan i sofisticiran način.

Ova srpska blogerica je moje pravo oduševljenje, kako po pitanju fotografija, tako i po pitanju konkretnog sadržaja bloga. Ne znam kako ranije ovu priču nisam otkrila i kako isto nisam podijelila s vama. Nema veze. Zato upravo sada to i dijelim!

headsinclouds

Osim mode, tu su beauty proizvodi, #notd fotografije, nakit, ukusna i fino servirana hrana, fini napici, shopping ulovi, selfieji i štošta drugo. Osim raznolikosti, radost su kvalitetne i kreativne fotografije koje objedinjuju sve prethodno navedeno. Takav spoj jedino i predstavlja nešto što od srca možete i želite nekome preporučiti.

Ne tratite ni časa, trk na marija.antovic profil i kliknite follow. Neka čarolija lajkanja otpočne-sad!

Nadam se da ste uživali u današnjim preporukama jer sam ih od srca i s posebnim guštom podijelila s vama. Do idućih, budite mi svoje i predivne!

ANA FATIĆ – Zaljubljenica u sve što hrani žensku dušu: ljude, prirodu, životinje, knjige, filmove, serije, modu, dobru hranu, putovanja i shopping. Sretno udana doktorica dentalne medicine. Diše sitne radosti i njen životni poziv je tražiti sreću u svemu i uvijek.

ANIN SVIJET SITNIH RADOSTI

Ilustracije: Tina Vukasović

Facebook KOMENTARI

Back To Top