SALLY

Dina Maršanić je vlasnica salona Secret beauty i branda Trajni make up by Dina koji omogućava ženama da budu zadovoljne sobom već pri prvom pogledu na ogledalo. Trajni make up postaje sve popularnija metoda uljepšavanja, a Dina iza sebe ima brojne zadovoljne klijentice koje su najveća potvrda rada i koje usmenom predajom šire glas o radu ove uspješne žene i majke.

Dina Maršanić

 

„Permanent makeup je tehnika u koju sam se zaljubila na prvi pogled. Moje dugogodišnje iskustvo u sferi njege kože i make up-a pomoglo mi je usavršiti ovu zahtjevnu, no zanimljivu tehniku. Moja ljubav prema prirodnom look-u presudila je da završim Swiss color edukaciju i započnem raditi s organskim bojama. Nakon 10 godina rada u svijetu make up-a i dalje sa zadovoljstvom pratim novitete i trendove.“ Dina Maršanić

MY SPIRIT

Jedan od komentara na Dinin rad pronašli smo na Facebooku, zadovoljna klijentica napisala je nedavno: „Pojašnjenje procedure i opis materijala koji će biti upotrijebljeni su u potpunosti odagnale moju sumnjičavost i nevjericu! Odličan uradak i definitvno PROFESIONALNOST na nivou! Bravo, uz tople preporuke.“

Kako su žene okosnica njezina  rada, Dina je osmislilila posebnu ponudu povodom Dana žena  kako bi zahvalila na dosadašnjem povjerenju, tako u ovom periodu možete iskoristiti  40% popusta na uslugu Lash line-a na gornjem kapku.

Elegantna crna linija uz sam rub kapka daje trepavicama prividnu gustoću te dodatno izražava ljepotu vaših očiju. Idealno za sve žene koje se vode poznatom krilaticom „Manje je više“,  cijena tretmana sada je 1050,00kn (redovna cijena je 1750,00kn).  Uvjerite se  i same, rezervirajte termin za besplatne konzultacije putem telefona:   091 169 3414 i učinite nešto za sebe. Ponuda traje do 8.3.2018, a postoji mogućnost plaćanja karticama i na rate.

Trajni Make up by Dina očekuje vas ovoga vikenda i u ZTC-u na Wedding Days sajmu što je idealna prilika da se upoznate sa svim tretmanima  i riješite dvojbe te se uvjerite u kvalitetu usluge koja postaje sve veći hit među ženama!

Mogućnost konzultacija i prilika da riješite sve dvojbe u vezi trajnog make up-a

Više informacija pogledajte na SLUŽBENOJ INTERNETSKOJ STRANICI  I na SLUŽBENOJ FACEBOOK STRANICI , kontakt telefon je 091/16-3141, adresa: Riva 6 (Robna kuća Ri), Rijeka.

Pripremila: Stilueta

Foto: Trajni make up by Dina

ADVENT NA GRADINI