skip to Main Content
MENU
Porsche Istra poziva na Dane otvorenih vrata, saznajte što vas očekuje!

Porsche Istra poziva na Dane otvorenih vrata, saznajte što vas očekuje!

Poslovnica Porsche Istra (Porsche Inter Auto Hrvatska)  pripremila je odlične pogodnosti i akcije u sklopu Dana otvorenih vrata, od 19. do 27. travnja 2018., svaki dan od 10:00 do 19:00 sati uključujući i subotu i nedjelju (21. i 22. travnja) 
Porsche Istra  nalazi se u Puli, Industrijska ulica  2b,  i najmlađi je član PIA obitelji, a ovih dana donosi mnogo razloga za zadovoljstvo, priliku da se upoznate s ponudom uz ljubazno i profesionalno osoblje.

Posjetitelji Dana otvorenih vrata mogu ostvariti sljedeće pogodnosti:

1. Pregled vozila marke VW, Škoda, Audi i Seat za jednu kunu s izdavanjem ponude za radove/popravke/izmjene dijelova koja se može iskoristiti do 30. svibnja 2018. 

2. Dodatne pogodnosti u vidu popusta na servis ili za kupnju originalne dodatne opreme, ovisno o godištu modela automobila

3. Više od 500 Das Weltauto rabljenih vozila s jamstvom, u ponudi 
+ licitacija vozila KIA CEED već od 1 kune!!! (Vozilo KIA Ceed 1.4 benzinac, 2009. godina na licitaciji s početnom cijenom za 1 kunu. Spomenuto vozilo je na licitaciji sve dane, a posljednji dan se otvaraju ponude i kupac s najvećom ponudom dobiva/kupuje auto.)

4. Nova vozila Volkswagen, Škoda i Volkswagen Gospodarska vozila – Probne vožnje, pogodnosti za kupnju vozila uz Velesajamske pogodnosti

5. Ostalo: procjena vozila, otkup, staro za novo, probne vožnje, financiranje putem Porsche Leasing-a

Potraga za novim automobilom uvijek je posebno iskustvo, mi znamo mjesto gdje vaše zadovoljstvo neće izostati. PORSCHE INTER AUTO HRVATSKA.

Porsche Istra

Industrijska 2b

52100 Pula

Pripremila: Stilueta

Facebook KOMENTARI

Back To Top