Poslovnica Porsche Istra (Porsche Inter Auto Hrvatska)  pripremila je odlične pogodnosti i akcije u sklopu Dana otvorenih vrata, od 19. do 27. travnja 2018., svaki dan od 10:00 do 19:00 sati uključujući i subotu i nedjelju (21. i 22. travnja) 
Porsche Istra  nalazi se u Puli, Industrijska ulica  2b,  i najmlađi je član PIA obitelji, a ovih dana donosi mnogo razloga za zadovoljstvo, priliku da se upoznate s ponudom uz ljubazno i profesionalno osoblje.

Posjetitelji Dana otvorenih vrata mogu ostvariti sljedeće pogodnosti:

1. Pregled vozila marke VW, Škoda, Audi i Seat za jednu kunu s izdavanjem ponude za radove/popravke/izmjene dijelova koja se može iskoristiti do 30. svibnja 2018. 

2. Dodatne pogodnosti u vidu popusta na servis ili za kupnju originalne dodatne opreme, ovisno o godištu modela automobila

3. Više od 500 Das Weltauto rabljenih vozila s jamstvom, u ponudi 
+ licitacija vozila KIA CEED već od 1 kune!!! (Vozilo KIA Ceed 1.4 benzinac, 2009. godina na licitaciji s početnom cijenom za 1 kunu. Spomenuto vozilo je na licitaciji sve dane, a posljednji dan se otvaraju ponude i kupac s najvećom ponudom dobiva/kupuje auto.)

4. Nova vozila Volkswagen, Škoda i Volkswagen Gospodarska vozila – Probne vožnje, pogodnosti za kupnju vozila uz Velesajamske pogodnosti

5. Ostalo: procjena vozila, otkup, staro za novo, probne vožnje, financiranje putem Porsche Leasing-a

Potraga za novim automobilom uvijek je posebno iskustvo, mi znamo mjesto gdje vaše zadovoljstvo neće izostati. PORSCHE INTER AUTO HRVATSKA.

Porsche Istra

Industrijska 2b

52100 Pula

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
SALLY