ZTC

Danas puno vremena provodimo u automobilima. Naši limeni ljubimci postali su više od sredstva prijevoza od točke a do točke b, porasle su mogućnosti, a porasla su i očekivanja. Sasvim je normalno očekivati da nam vožnja bude ugodna i prije svega sigurna, kako bi čak i oni manje dragi trenuci poput stajanja i čekanja u koloni protekli čim opuštenije.

Isto tako, jako je važno u auto kući imati pouzdanog partnera koji će razumijevati vaše potrebe i očekivanja i biti vam na usluzi.

PORSCHE ISTRA, INDUSTRIJSKA CESTA 2B, PULA

Mi smo tu prilično lojalni i autentični jer naša je preporuka već godinama Porsche Inter Auto tim koji je ljubaznost i profesionalnost digao na jednu potpuno višu razinu. Kupovina automobila važno je iskustvo, bilo da se radi o poslovnim ili privatnim potrebama, radi se o dugoročnoj odluci i povjerenju. Porsche Inter Auto to povjerenje cijeni,  a najmlađa poslovnica u grupaciji ovih dana dočekuje vas s Danima otvorenih vrata!

Porsche Istra dočekuje vas  s preko 1000 rabljenih automobila, za svako kupljeno vozilo uz koje sklopite policu auto odgovornosti Jadranskog osiguranja korisnici  će dobiti na poklon mini kasko i policu osiguranja kućanstva i poseban poklon paket.

Traje i ponuda “Pregled vozila za jednu kunu”, servis automobila u kojem stranke ostvaruju i dodatne pogodnosti, a možete iskoristiti i besplatnu procjenu vozila. 

Za sva dodatna pitanja, slobodno se obratite na besplatni broj telefona 0800 0365 ili posjetite www.porscheinterauto.hr.

VELIK IZBOR NOVIH I RABLJENIH AUTOMOBILA!

Dani otvorenih vrata Porsche Istre traju do 13.listopada, a od 08:00-18:00h. Jesen je vrijeme  novih početaka i dobrih odluka, a naša je preporuka da posjetite Porsche Istra! 

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE