ZTC

Sve smo mi kao djevojčice uživale u Disney filmovima i životima princeza koje žive u bajkovitom dvorcima, nose najljepše haljine i svjetlucave cipelice kao iz snova. Upravo su nas filmovi poput Pepeljuge, inspirirali pri današnjem članku i odabiru najslađih sandalica i potpetica, dostojnih suvremenih gradskih princeza i užurbanih života koje vode.

Sigurno ste već čuli za onu izreku: “Život je prekratak da bismo nosili dosadnu odjeću!” Mi se potpuno slažemo, bilo da je riječ o odjeći ili obući, doista prečesto posežemo za onim klasičnim, uobičajenim modelima i bojama. Ponekad poželimo, barem na jedan dan, postati princezom i vratiti se u one čarobne, bezbrižne dane djetinjstva.

Današnje princeze odvažne su i hrabre, ne mare za tuđe mišljenje i uživaju biti svoje i posebne. Upravo su takve i cipelice iz naše galerije. Sasvim drugačije, prekrivene šljokicama, kristalima i cvjetićima, one jednostavno pršte eksplozijom najrazličitijih boja. Možda nisu odabir za svaki dan, no za one posebne prilike svakako će odjevnu kombinaciju podignuti na novu razinu.

Sve sandale pronašli smo na popularnoj internet platformi ASOS, odabiru brojnih ljubiteljica mode po pristupačnim cijenama. Ako poželite iskoračiti iz svoje zone ugode te pronaći nešto sasvim drugačije, svakako preporučujemo neki od ovih modela!

ASOS

ASOS

ASOS

ASOS

ASOS

@iwaiva

ASOS

ASOS

Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Instagram, Asos

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE