Nešto čemu ne možemo odoljeti je miris tek kuhane kave, a još kada tu kavu poslužimo u predivnim šalicama naš dan odmah započinje s osmijehom. Kada vas vesele male stvari puno je lakše biti sretan, a ne kaže se uzalud “Po jutru se dan poznaje” jer kako ga vi započeli taj osjećaj pratit će vas tijekom cijelog dana. Za vas smo pronašli romantične, elegantne, toliko jednostavne, a opet toliko posebne i unikatne šalice s potpisom brenda PolonaPolona.

Polona Pačnik kreativna je Slovenka koja dizajnira duhovite i domišljate šalice s nizom stvarnih i izmišljenih likova, a svaka od njih ima i psihološku karakterizaciju. U 2012. godini u Ikei se zaustavila kod običnih bijelih šalica te je dobila ogromnu želju na njih nešto nacrtati. I tako se rodila ideja, na putu do kuće kupila je posebne flomastere, a već za vikend je otišla na lokalnu umjetničku tržnicu, krenula crtati i prije podneva prodala sve. Sve je teklo spontano, a kasnije je počela surađivati i s tvornicom porculana s kojom radi još i danas. Inspiraciju pronalazi tako da uvijek razmišlja o osobama s kojima bi voljela provoditi vrijeme, tako je nastala i prva šalica s likom Ivana Cankara, slovenskog književnika, a osim njega danas možete pronaći šalice inspirirane Agathom Christie, Sigmundom Freudom, Kurt Cobainom, Jane Austin, Jimi Hendrixom, Janis Joplin, Jim Morrisonom, Nikolom Teslom koji je ujedno  najprodavanija šalica na hrvatskom tržištu i još mnogim drugima.

Sigurni smo da će vam vaša omiljena navika ispijanja kave postati još draža, ujutro prije napornog dana ili popodne nakon završenih obaveza – ove šalice i taj čaroban napitak oraspoložit će svakoga. PolonaPolona šalice možete pronaći na www.polonapolona.com ili na www.dizajnholik.hr.


Foto: PolonaPolona

Pripremila: Stilueta
Vaši komentari
DUX NEKRETNINE