Marija Mažar je ovaj put ugostila tri kreativne žene kojima je stvaranje unikatnih radova ostvarenje svih snova, no priznaju nam kako nije uvijek bilo lako uz propitkivanja okoline i samih sebe.

Ivona Božičević stvara prekrasne ilustracije u sklopu branda Dare to Wear by Ivona, a najviše bezličnim majicama dodati motive grada Rijeke i učiniti ih unikantima!

Petra Perković dizajnerica je iza branda Pepa Design, a otkrila nam je kako je izgledala prva haljina koju je sašila u želji da bude drugačija od drugih te kako je najljepše u radu zadovoljno lice klijentica koje se vraćaju i preporučuju ju dalje.

Sandra Ružić vlasnica je branda Shiv Shav, nadahnuta svojim djetetom krenula je u svoju priču, naime sin Filip bio je mala i veoma osjetljiva beba te mu je ustanovljen atopijski dermatitis, to ju je potaklo da krene u izradu komada odjeće za djecu koji će biti od organskog pamuka, a svemu je pridodala svoj umjetnički pečat.

Upoznali smo tri kreativna branda s tri potpuno drugačija temelja i inspirirali se jer kreativnost leži u svakome od nas, dok će vam Sandra, Petra i Ivona svojom životnom pričom pomoći da ju pronađete i aktivirate!

Emisija je snimana u riječkom Porsche Inter Autu, make up i frizuru voditeljice potpisuje salon ljepote Anais.

Svoju inspiraciju pronađite u emisiji u nastavku!

Vaši komentari
SALLY