ZTC

Svakodnevno se trudimo obogatiti vas lijepim i pozitivnim pričama, u prvim smo danima mjeseca rujna, i ovo je idealna prilika da podijelimo s vama priče koje su protekli mjesec izazvale najveću pažnju. Ovo je TOP 10 najčitanijh tekstova iz mjeseca kolovoza, a priče koje navodmo nisu poredane po čitanosti, jer svaka priča je jednako važna.

Stilueta u posjeti: Ivona Obrić nam otkriva svoju priču u divnom ambijentu vlastitog kozmetičkog studia

Mlada kozmetičarka Ivona Obrić već je od osnovne škole znala čime se želi baviti, a nakon srednje kozmetičke to je bila i njezina konačna odluka. Danas vodi svoj Kozmetički studio Ivona Obrić te svakodnevno ima pune ruke posla jer kvaliteta, ali i predivne osobine i osmijeh kao što ima Ivona se cijene.

Predivni apartmani u centru Rijeke – otvorena “Casa San Vito”

Krajem mjeseca kolovoza u Rijeci je otvorena “Casa San Vito” u samom centru grada, a gosti su imali priliku pogledati četiri apartmana te lijepih reakcija i pohvale domaćinima nisu izostale. Proces preuređenja je bio dosta zahtjevan, radovi su se odužili no vlasnica Maja Škunca zahvalila je svima na potpori.

Riječanka s dalmatinskim korijenima Vanja Longin otkriva skrivene ljepote otoka Brača!

Brač je jedan od najpopularnijih hrvatskih otoka, a njegova ljepota i čisto more privlače turiste iz cijelog svijeta. Brač je mali komadić raja na zemlji. Našu Riječanku i mladu mamu Vanju Longin korijeni vuku na otok Brač, stoga je bila najbolja osoba da je upitamo o skrivenim čarima otoka  iz prve ruke, a zbog onoga što nam je otkrila i fotografija koje nam je poslala poželjeli smo zatvoriti oči i jednostavno se probuditi na Braču.

Stilueta u posjeti: Ana Kovačević i Dina Benazić vlasnice su novootvorene riječke Špajze!

Ana Kovačević i Dina Benazić upoznale su se prije šest godina te onda nisu ni sanjale da će danas skupa voditi novootvorenu trgovinu bez otpada imenom Špajza.  Trgovina je otvorena početkom kolovoza i već je prikupilo mnogo pozitivnih reakcija i zadovoljnih kupaca.

Riječanke otkrivaju svoje omiljene ljetne destinacije!

Početak rujna i kišno vrijeme u nama budi maštu za nekim toplijim danima na plaži, a naše Riječanke znaju da je najbolje utočište za vrijeme nepodnošljivih vrućina u ljetnim mjesecima morsko osvježenje.

Ona je inspiracija: Martina Majerle

O Martini Majerle moglo bi se puno pisati, ali ona je jedna vrlo skromna djevojka iz susjedstva koja se može pohvaliti velikim iskustvom i brojnim uspjesima na glazbenoj sceni. Vrlo simpatična, draga i jednostavna Martina uljepšala nam je ovaj mjesec sa svojom pričom.

Sjećate li se ovogodišnje posebne haljine? Alma Zolotić nacrtala je riječkog morčića, a ovo je njezina priča!

Imali smo je prilike upoznati kao ilustratoricu riječkog morčića koji je krasio ovogodišnju posebnu haljinu na modnoj reviji CITY 45 20, a onda smo vam odlučili ispričati i njezinu priču. Njezino ime je Alma Zolotić i krije se iza brenda Alma Arts.

Dizajnerica Iva Bruketa stoji iza brenda Infinity Design, a njeni cvjetni rajfovi su ljetni hit.

Cvijećem se svašta može ukrasiti od torbi, odjeće, obuće, a nama su zapeli za oko predivni cvjetni rajfovi koji dolaze s potpisom brenda Infinity Design, iza kojeg se krije dizajnerica Iva Bruketa, a Infinity Design je njezin svijet u koji ulaže puno rada i truda.

Tražite idealne ljetne foto kadrove? Blogerice su odabrale polja lavande i suncokreta!

Ljeto je godišnje doba idealno za stvaranje predivnih uspomena i fotografija. Uz mnoštvo odličnih kadrova koje možete pronaći na svakom koraku, ipak smo izdvojili neke od nama trenutno najdražih. Blogerice često biraju polja lavande i suncokreta kao pozadinu svojih fotografija, a kada pogledamo rezultate jasno nam je i zašto. 
Pripremila: Stilueta
Vaši komentari
DUX NEKRETNINE