ZTC

Karlo Marković iz Kastva već je bio naš gost u formi INTERVJUA,  s dobrim povodom imamo ga priliku opet ugostiti na našoj Stilueti.

Pogledali smo video o Azilu  za pse Društva za zaštitu životinje Rijeka, vrlo plemenito, no zanima nas otkud ideja za ga posjetite i napravite video?

Prošle zime sam bio kod svoje bake u Lici i snimio sam njezinog psa kako se igra u snijegu. Bio je to kratak i zabavan video kojeg sam objavio na svoj Facebook profil. Dobio sam veliki pozitivan feedback od prijatelja i neki od njih su mi predložili da se javim riječkom Azilu za pse i napravim sličnu stvar. Voditelji Azila su bili potpuno raspoloženi za suradnju i tako smo se dogovorili da dođem snimati na ljeto s dvije prijateljice Karlom Žeželić i Isabellom Ban.

Koliko je bitno senziblizirati javnost po ovom pitanju?

Mislim da je javnost sve upoznatija s radom Azila i da je svjesna kako bi bilo poželjno udomiti pse. Taj pas je jednaka sreća kao i kupljeni, ako ne i veća zbog učinjenog dobrog djela. Vidim koliko ljudi “lajka”, komentira i dijeli njihove objave i mislim da je to stvarno odlično. Kada nekom psu hitno treba dom, imam osjećaj da se cijela Rijeka “pokrene” kako bi mu ga našla i to je stvarno prelijepo, a uistinu skidam kapu volonterima Azila.

Što vas se najviše dojmilo, je li bilo nekih posebno emotivnih trenutaka?

Stvarno nemam nešto što me se najviše dojmilo jer me se dojmilo apsolutno sve. Čim smo došli, nekoliko pasa je već bilo pušteno da se istrče. Odmah su dotrčali do nas i počeli se maziti (a tada još nisam niti opremu izvadio!). Također, dojmilo me se i kako je svaki pas poslušan. Imam isječak koji nije završio u finalnom videu u kojem Isabella stane pored ulaza u box i kaže psu da uđe, a pas iste sekunde ulazi u box. Nakon toga mu kaže da izađe, a on instantno izlazi i nastavlja se maziti s njom. Pored toga, svaki pas nas je preplavio ljubavlju čim je došao u kontakt s nama. Moja bijela majica je završila smeđa, a i objektivi su mi bili mokri od nekoliko poljubaca.

Nas je ovaj video motivirao na kratak intervju, no ovo je super prilika da pitamo i koji su planovi za 2018-u godinu, što sve pripremaš?

Planiram nastaviti raditi ovo što volim i gurati svoje granice. Imam u planu nekoliko glazbenih spotova, reklama i sličnih stvari. Krajem ljeta mi je u planu objaviti privatan projekt vezan uz Rijeku koji će tada biti u izradi pune dvije i pol godine, ali više o tome drugom prilikom!

VIDEO: 

Riječki azil za pse PROMO

Otišli smo u riječki azil za pse i snimili promo video. Iz prve ruke mogu reći da su svi psi jako razigrani i prijateljski raspoloženi. Svaki pas s kojim smo se imali priliku družiti nas je iste sekunde preplavio ljubavlju!Uživajte u videu i posjetite Azil za pse "Društvo za zaštitu životinja Rijeka"Video u punoj kvaliteti pogledajte na: https://youtu.be/P8ABCpXjoRg

Objavljuje Karlo Marković Motion Picture & Photography u Četvrtak, 28. prosinca 2017.

Vaši komentari