ZTC

Mateo Jurčić, Artem Duskhin, Tibor Kusić i Leana Garčev predstavili su nam svoj novi projekt za Optiku Šahini. Četvoro mladih i kreativnih ljudi prepuni su inovativnih ideja i zamisli. Svakim nas novim uratkom iznenađuju i obasipaju svojom zaraznom pozitivom. Kažu da im je ova reklama bila jedna od najzahtjevnijih projekata koje su do sada napravili te su jako ponosni na završni proizvod. Iza objektiva kamere nalazi se mladi i samouki Mateo, kojega s dronom prati Tibor kako bi uhvatili apsolutno sve potrebne kadrove. Za glumce i scenarije i režiju brine se Artem za što je velikim dijelom zaslužna i vizažistica Leana kako bi svako lice pred kamerom zasjalo svojim najvećim sjajem.

Optika Viktor Šahini poznato je prodajno mjesto koje njeguje kvalitetu i tradiciju. Ideja je bila prikazati razne ljude sa sunčanim i dioptrijskim naočalama u različitim svakidašnjim situacijama. Na te su scene dodali monolog, glas koji nas vodi kroz priču i simbolizira dugogodišnju tradiciju.

Iznimno smo zadovoljni njihovom kvalitetom rada i pristupom ovom projektu. Vrlo su kvalitetno odradili ovaj projekt.  Za ovaj projekt prvenstveno smo tražili istomišljenike u nekim stavovima stoga smo od toga krenuli u potragu za nekim tko bi to mogao uspješno odraditi. Po preporuci smo pogledali njihove prijašnje projekte te smo odmah na početku znali da će ovo biti uspješna suradnja poručuju iz Optike 

Predmeti kao što su naočale konstantno su prisutne u našim životima pa na njih više ni ne obraćamo pozornost, ali mnogi doživljaji ne bi bili isti bez njih.

Trebaju nam kako bi proživjeli (i preživjeli) sve trenutke najbolje što možemo, a to smo i prikazali u videu. Naša je namjera bila izazvati emociju i šarmantnu atmosferu kod onoga koji gleda reklamu te se nadamo da smo i uspjeli u tome.

Proces od same ideje do finalnog proizvoda trajao je otprilike 3 mjeseca. Uobičajeno riječko vrijeme  predstavljalo je probleme, stoga se snimanje odužilo. Ovaj krajolik prepun je zanimljivih i lijepih lokacija koje su se dobro uklopile u  planove sniamnja. Najzahtjevniji dio bio je pronaći glumce za određene uloge, ljude koji bi najviše odgovarali svakoj zamišljenoj situaciji.

U reklami se pojavljuju i neka poznata riječka lica kao što su   blogerica Ivana Pirizović, Marin Čačija – mladi i talentirani plesač kojeg ste mogli vidjeti na Supertalentu te fotograf Arsen Miletić.

Kancelarija bar