ZTC

Prvim danom školske godine započinju brojne stare ali i nove aktivnosti, kako djece tako i odraslih. Ukoliko još niste sigurni što ćete raditi u slobodno vrijeme, posjetite njihove službene stranice i pronađite sebi savršeni program. Upisati se mogu djeca od 3 godine starosti, a gornje granice za upise nema. U ponudi Studia možete pronaći plesni program za djecu i odrasle te fitness program.

Plesni&Fitness Studio Trinity&co. djeluje već tri godine u samom srcu grada na adresi Zagrebačka 21c (riječka tržnica). Njihov dosadašnji rad rezultirao je brojnim nagradama i uspjesima na državnim i svjetskim natjecanjima, ali i na televizijskim programima gdje ste ih prošle godine imali priliku gledati na popularnom show-u Supertalent. Studio u svojoj ponudi ima program za rekreativce kao i za plesače koji teže profesionalnom razvitku i poslovnim angažmanima.

Pozivaju se svi zainteresirani da u petak 7. rujna  od 19:30-21:30 i subotu 8. rujna od 11:00-12:00 posjete njihov prostor, saznaju sve što ih interesira! Za sve zainteresirane koji nisu u mogućnosti doći na upise, možete posjetiti njihovu Facebook stranicu i web www.trinity.hr , ili nazvati na broj telefona 0915321043. Upisi se vrše cijelu godnu do popunjenja grupa.


Foto: PR
Pripremila: Stilueta
 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE