U organizaciji Ane Jugo nedavno je nastao i njezin prvi projekt Mamma’s Show namijenjen svima koji su proslavili najmanje 30-ti rođendan. Projekt je prikupio brojne simpatije publike pa je tako sasvim spontatno Ana odlučila organizirati i drugi projekt – plesni kamp STAGE.

Kamp STAGE. održava se u dvorani Marino Cvetković od 28. kolovoza do 01. rujna gdje mogu sudjelovati svi zainteresirani iz svih zemalja jer je sudionicima koji nisu iz Rijeke i okolice ponuđen besplatan smještaj i zaista bi bilo šteta propustiti ovakvu priliku. Na njemu sudionici uče plesati od 10 internacionalnih učitelja i pedagoga iz cijele Europe, a između ostalog tu su i tri Hrvata – Kristina Paunovski i Maja Kereš koje zajedno vode plesni studio K2K, a Maja se  može pohvaliti i kao jedna od plesačica Justina Timberlake-a, te Željko Božić. Osim njih ostali učitelji su  Enej Jurečić, Tamara Arruti, Matic  Zadravec, Ana Hazler, Leo Senke, Ana Vodišek i Devin Juraj. Sve je pomno osmišljeno i ništa nije nastalo slučajno pa su tako i samo učitelji odabrani namjerno.

Neke sam poznavala od prije, a neke sam tek upoznala kao Tamaru Arruti koja dolazi iz Španjolske i ovo joj je drugi posjet Hrvatskoj, a prvi Opatiji i Kvarneru te koja mi je na prvu ostavila srčani dojam, ali svaki od učitelja ima svoju posebnu karizmu, energiju i plesni izričaj što ovaj kamp čini vrlo zanimljivim. –  Ana Jugo, organizatorica

Opatija nudi puno mogućnosti da se ovaj projekt iduće godine dovede na još jednu višu razinu, a i ove godine je postavio izuzetno kvalitetne temlje. Organizatorica Ana Jugo kaže kako joj je san da kamp sljedeće godine traje 10 dana i da se korisnicima kampa ponudi cjelokupna lepeza onoga što i sama Opatija nudi.

Kamp je rađen s puno ljubavi pa je tako i nastao sam naziv STAGE. s naglaskom na točku jer to u prijevodu znači pozornica – točka. Svaki plesač i glumac zna da su to daske koje život znače i ta pozornica je zadnja točka njihovog putovanja. Želja mi je da Opatija postane jedna plesna Mecca jer je to itekako zaslužila. – Ana Jugo, organizatorica

Iako je kamp dosta intenzivan uvelike se pazi na plesačevo tijelo pa se redovito rade pauze i meditacije, a plesači uče i teorijski dio jer je ovaj kamp na edukativnom nivou. Koreografije nisu instat već se svakog polaznika sluša i prilazi mu se individualno.

Plesni kamp STAGE. možete pratiti na Facebook straniciInstagram profilu te iako je već počeo još uvijek se možete pridružiti i zaplesati, a 31. kolovoza očekuje vas i veliki party u Karolini povodom STAGE.-a s početkom u 22 sata na kojoj će se održati i plesni BATTLE!

Tel: +38591 566 5859
email: stageisready@gmail.com

Foto: Mateo Jurčić

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE