ZTC

Prije nekoliko dana dvoje mladih Riječana, Filip Perica i Andrea Lukić snimili su predivan plesni video sa pogledom na zalazak sunca i naš grad, te onda nisu ni slutili da će u manje od 24 sata video postati viralan. Uz mnoštvo pozitivnih komentara i dijeljenja mnogi su imali prilike vidjeti ovaj salsa ples, ali i predivnu Rijeku u nijansama narančaste koja ovaj video čini posebnim.

Ne treba previše duljiti, video možete pogledati i uvjeriti se sami da je Rijeka i grad koji pleše.

Sunset Salsa Rijeka @ PC Mimbao

PC Mimbao i Salsa s pogledom na Kvarner ❤🙌😇🙏🤩Prekrasan prizor, lijepi naš Kvarner, lijepa naša Rijeko!❤️🤗🙌Kakva privilegija je imati ovakvu sliku svakodnevno!🙏Pozivamo sve drage ljude ovog divnog grada, da nam se pridruze na besplatnim radionicama Salse, Bachate i Kizombe 12.9.(https://www.facebook.com/events/1340061202796434/) i na UPISIMA u novu sezonu 13.9.(https://www.facebook.com/events/240608469972599/)Uživali smo u svakom koraku, okretu, zalasku sunca, pjesmi, pogledu🙌❤️🤩🙏Nadamo se da ćete i vi uzivati u ovom videu<3 ❤ ❤️Feel free to share, like and comment😍

Objavljuje PC Mimbao u Četvrtak, 6. rujna 2018.

Ukoliko vam se svidio ovaj video i htjeli bi se priključiti plesu možete se pridružiti besplatnim radionicama Salse, Bachate i Kizombe 12. rujna, RADIONICE i na upisima u novu sezonu 13. rujna ,UPISI.

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari