ZTC

 

Vrijeme Uskrsa, bojenja pisanica, izrade dekoracije i pečenje kolača izvrsno je vrijeme za buđenje kreativnosti, uživanju u „dječjim“ aktivnostima i odmoru od svakodnevnih briga i stresa u krugu obitelji i prijatelja. Ne znam bojite li još uvijek pisanice ili je to bilo rezervirano za dječje dane, ali svakako vam preporučam da probudite maštu u sebi i uronite u svijet šarenila. Pri pomisli na pisanice možda vam u mislima izrone jednobojna jaja ili jednostavni motivi, ali uz malo trude i kreativnosti, one mogu postati prava mala umjetnička djela. Bilo da odaberete pastele, vodene bojice, tehniku decoupagea, šljokice ili aluminijsku foliju – pravila nema! Pinterest i Instagram ovih su dana preplavile najrazličitije pisanice i uskrsne dekoracije od kojih zastaje dah, stoga vam inspiracije i ideja neće nedostajati.

Ukoliko to želite, uvijek možete izabrati i posebnu temu poput jednoroga, poljskog cvijeća, likova iz crtića, ornamenata ili jednostavno tonova koje preferirate poput rozog zlata ili nebeske plave. Naoružajte se materijalima i isprobajte različite tehnike dok ne pronađete onu koju najviše odgovara. Ovo je odlična prilika da provedete ugodno, opuštajuće vrijeme, ispunjeno smijehom u društvu svojih mališana, prijatelja ili partnera.

Ako svoj dom želite ukrasiti dodanom dekoracijom, preporučujemo  da izradite vijenac od cvijeća i pisanica, stol ukrasite tulipanima i prikladnim salvetama, te se poigrate s tematskim ukrasima poput simpatičnih zečića.

Dok se pripremate za izradu svojih pisanica, prepuštamo vas galeriji prekrasnih uradaka, koji će vas zasigurno motivirati i inspirirati da pokažete svoju maštu i kreativnost.Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Pinterest

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE