ZTC

Traperice su jedan od onih odjevnih komada koje zasigurno svaka od nas ima u svojem ormaru. Neke ih nosimo više neke manje, ali sigurno postoji onaj jedan poseban par u kojem se osjećate ugodno i opušteno, a istovremeno dotjerano. Jednostavne su za kombiniranje, pružaju osjećaj komotnosti, a u trenutku, uz odgovarajuće cipele i modne dodatke, se pretvaraju u chic odjevnu kombinaciju za večernji izlazak. 

Danas traperice pronalazimo u svim zamislivim modelima, bojama, uzorcima i dodacima poput šljokica ili zakovica. Dok jedni preferiraju klasiku i minimalizam drugi uživaju u nešto posebnijim modelima koji privlače poglede. 

Kakav god model izabrale, jedno je sigurno: Traperice baš nikada ne izlaze iz mode! Biramo ih u različitim prilikama, a baš uvijek se osjećamo samopouzdano. Važno je izabrati model koji laska vašoj figuri, a istovremeno vam omogućava nesputano kretanje. Od highstreet brendova do prestižnih marki, traperice dolaze u različitim cjenovnim rangovima, što rezultira i samom kvalitetom istih.

Priznajemo, u ormaru imamo i puno više od samo jednog “pravog” para traperice. Postoje tu klasične plave traperice, crne ili sive, s rupama ili bez, dugačke ili “cropped”. Ah, kada bi izbor barem bio lakši! Koji je vaš omiljeni odabir?


Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Pinterest

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE