ZTC

Proljeće je u znaku promjena, što vanjskih, što unutarnjih. Sa buđenjem prirode i sami često poželimo “promjeniti boje”. Proljeće je itekako vidljivo i u trendovima za kosu – glavnu riječ preuzimaju romantični, opušteni valovi, najrazličitije pletenice i nježni pramenovi. 

Oduvijek ste se pitale kako bi vam stajala svjetlija nijansa? Balayage ili ombre? Pravo je vrijeme za korak izvan “zone komfora”. Prepustite se rukama iskusnog frizera i priuštite si promijenu koju zaslužujete. Sigurna sam da će te izaći s osmijehom na licu.

Zaboravite na “mučenje” kose tretmanima za ravnanje, prekomjernom uporabom pegle za kosu ili feniranjem, vrijeme je za prirodan izgled i opuštene kovrče. Internet vrvi od najrazličitijih tutorijala za kovrčanje kose ili frizure s pletenicama, mnogi od njih su puno jednostavniji od očekivanog. Istražite tehnike koje vas zanimaju i okušajte se sami. Sve što je potrebno je malo prakse!

Danas vam donosimo galeriju fotografija s proljetnim frizurama zbog kojih će te odmah poželjeti pokucati frizeru na vrata. Od pramenova, do pletenica, “nemarnih” punđži do vrlo jednostavne lepršave, raspuštene frizure… Ah, želimo baš sve!

Izvor: Pinterest
Pripremila: Katja Grubiša

Vaši komentari