ZTC

S dolaskom prvih toplih zraka sunca, na stolovima se pojavljuju i šareni buketi koji unose dašak prirode, boje i pozitivnosti u prostor. Bilo da se radi o vašem privatnom prostoru ili poslovnom, cvijeće će svojim mirisom i bojom podignuti svaki prostor. Iskoristite lijep sunčani dan i uputite se na lokalnu tržnicu ili u omiljenu cvjetarnu i izaberite buket svojeg omiljenog cvijeća ili se poigrajte sami kombinirajući boje i vrste cvijeća. 

Ovo može poslužiti i kao izvrstan izvor opuštanja te istovremeno poticanja kreativnosti. Pokušajte odvojiti dan u tjednu za aranžiranje cvijeća, vrlo brzo će te otkriti koliko uživate u tome. Postoje te “male stvari” koje jednostavno poprave čitavi dan, a kupovina svježeg cvijeća za svoj omiljeni prostor definitivno je jedna od njih.

Mogućnosti je bezbroj, od ruža, preko tulipana i hortenzija, do nježnog poljskog cvijeća. Iskoristite poveću šalicu ili onu vazu na polici koja već mjesecima skuplja prašinu. Poigrajte se i budite kreativni, pravila nema! Jedini cilj je da se osjećate bolje i osvježite prostor!

Nadam se da ćete pronaći inspiraciju u fotografijama….

Photo: Pinterest

Pripremila: Katja Grubiša


Vaši komentari
DUX NEKRETNINE