ZTC

Pinky Kiky je tvrtka specijalizirana za opremanje dječjih interijera. Dizajnira i proizvodi male dizajnerske komade i dekorativne elemente. U svojoj ponudi ima police, svjetiljke, kutije za igračke, vješalice, zidne dekoracije itd.  Ideja je na jednom mjestu ponuditi sve što je potrebno i to prije svega elegantnog dizajna te stilski usklađeno i u trendu. Fleksibilnost dizajna i mogućnost personalizacije te sudjelovanja klijenta u izboru boja i dimenzija prepoznalo je već veoma mnogo roditelja širom Europe.

Sandra Kosović , vlasnica i dizajnerica

Djeca su najdivniji stanovnici naše planete i stoga zaslužuju isto takav prostor za boravak i igru. Pod motom: “Live your little life with style!” ispunjavaju se želje i potrebe “malenih” i očekivanja “velikih”. 

Na dvojezičnoj web stranici pinkykiky.com pronaći ćete  proizvode iz snova, a narudžbe se primaju mailom na web stranici ili u inbox Facebook stranice PINKY KIKY, a aktivna  je i Instagram stranica pinky_kiky

Zakoračite u taj čarobni svijet i neka začara i vas Pinky Kiky čarolija lijepih dječjih interijera, interijera sa stilom.

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE