ZTC

Donosimo priču o tjelovježbi koja je nastala kao spoj plesa, pilatesa i boxa, zabavnom načinu vježbanja s izvrsnim rezultatima!

Viveca Jensen, master trener pilates tehnike, profesionalna plesačica i rekreativni boksač,  potaknuta svojim  životnim stilom  i  tim aktivnostima, 2009. godine objedinila je ples, pilates i box u jednu aktivnost pod imenom Piloxing® te ju zaštitila. Već 2010. godine uvidjela je odlične reakcije i velik interes te je osnovana Akademija (Piloxing® Academy), a fitness instruktori diljem svijeta oduševili su se ovom vrstom tjelovježbe koja donosi brojne prednosti i dobre rezultate. 

Viveca je bila vođena jednostavnim i iskrenim motivom, a to je motiviranje drugih psihički i fizički, svojim je pristupom i nezasitnom voljom mnogima promijenila život nabolje, a danas istom filozofijom vodi se i Ivona Butković, master trener, koja je zaslužna što je Piloxing® pronašao svoje mjesto i našem kraju.

Ivona Butković

Piloxing®  je danas  prisutan u 92 zemlje, raste i razvija se, na treninzima se svakodnevno traži mjesto više, a zahvaljujući Ivoni   imamo priliku vježbati na ovaj suvremeni način i u našoj Rijeci jer Jump in with Ivona u ponudi ima dva od četiri programa!  

Važno je napomenuti kako do 21. travnja svi zainteresirani također mogu postati Piloxing® instuktori upravo u ovom studiju, jedinom specijaliziranom za Piloxing®programe, a Ivona educira trenere u Hrvatskoj i Srbiji.

Piloxing® u skladu s filozofijom Sleek, Sexy and Powerful objedinjuje pilates koji  budi eleganciju, box koji  daje snagu i samopouzdanje te  ples koji razvija gracioznost. Ne čudi stoga veliki interes žena upravo za ovom aktivnošću koja je i  idealna za uklanjanje stresa, radi se o dinamičnim treninzima koji donose odlične rezultate, kako za um, tako i za tijelo.

Dodajmo tome i kako samo jedan sat Piloxing®  sagorijeva i do 850 kalorija, imamo savršen spoj!

Neobičan spoj razvija ženstvenost s jedne strane, dok sa druge osnažuje duh i tijelo što predstavlja  cjelovitost ove tjelovježbe koja je doista jedinstvena na svijetu.

Do 19.03. studio ima Happy days, dođite i sami probajte programe te pronađite onaj koji vam najviše odgovara!

Dok su pojedini programi vježbanja usmjereni na određene mišićne skupine, Piloxing®  trening  pobrinut će se za svaki dio tijela koji želite učvrstiti te podignuti kondiciju općenito.

 

Jump in with Ivona studio

Mnogi teško održavaju kontinuirano vježbanje jer se zasite određenog programa, ne pronalaze dovoljnu motivaciju ili vrijeme. No, Piloxing® objedinjuje dinamične vježbe, odličnu glazbu te izvrsnu master trenericu, koja će vas motivirati da iskoristite svoj maksimum, prelazite granice, uživate u svakom treningu i rezultatima koje postižete!

Pravo je vrijeme za neki novi početak, pravo je vrijeme da tjelovježba postane dio vaših navika, pravo je vrijeme za Piloxing®!

JUMP IN with IVONA, Rubeši 5, 51215 Kastav

kontakt: 099 412 4606


 

Pripremila: Stilueta

Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari