ZTC
Unikatni pokloni je obiteljski biznis koji se bavi izradom personaliziranih poklona još od 2013. godine. U njihovoj ponudi možete zaista pronaći svašta, a nas su oduševili pijanim registratorima, naizgled običnim registratorima koji u sebi kriju jedno iznenađenje.
Unutar registratora nalazi se 6 čašica i boca s natpisom po želji, a ovo je idealan poklon za poslovne suradnike i prijatelje.
Unikatni pokloni brinu podjednako o održavanju izvornosti, originalnosti i kvalitete njihovih proizvoda, a ukupno zadovoljstvo kupaca i mnoge pozitivne reakcije pravi su dokaz da im i to ide od ruke.
Ovaj mali i entuzijastični tim kreativaca trudi se svakodnevno zadovoljiti sve želje i potrebe kupca kako bi stvorili originalan i jedinstven proizvod koji će svima ostati u dugom sjećanju, a posebno osobi kojoj je i poklon namjenjen.
S punim povjerenjem preporučamo Unikatne poklone, te osim ovih zanimljivih pijanih registratora koji će oduševiti svakoga, ali ujedno i neprimjetno se uklopiti u svaki ured ili poslovni prostor, nude i razne druge proizvode koji su svi na neki način personalizirani prema vašoj želji.
Njihov rad možete pratiti na Facebook i službenoj stranici Unikatni pokloni, te ih možete posjetiti u njihovoj prodavaonici u Iki, Primorska 15, a možete im se i obratiti putem e-maila i kontakt telefona u bilo koje doba dana i oni će vam vrlo rado pomoći.

Telefon – sjedište: +385 51 292 511, +385 95 521 00 00

Telefon – trgovina: +385 51 635 291

Email: info@unikatni-pokloni.com

Foto: Ivor Mažar
Pripremila: Stilueta
Kancelarija bar