ZTC
Rad mlade fotografkinje MATEE KEVRIĆ s užitkom pratim od samih početaka, a kada mi je predstavila novi photosession pod nazivom “Inside the dream – for her” znala sam da ga moram predstaviti našim čitateljicama i čitateljima.
Kao glavna inspiracija, ovom kreativnom timu poslužilo je “buđenje” te proljeće koje označava početak toplijega i najnježnijega doba godine. Odlučile su prikazati upravo taj, nježan i romantičan dio svake žene isprepleten sa hrabrom, odlučnom i snažnom stranom, koju je naglasio nešto jači make up s potpisom Katarine Babić (LUMINE MAKE UP). Za maštovitu frizuru zaslužna je Katarina Brozinčević iz studija KATEU ulozi modela tj. mladenke koje mašta o svojem vjenčanju pronašla se Katia Kuharić, mlada i talentirana dama, kojoj je modeling jedan od hobija. Matea ističe kako joj je Katia najdraži model, te kako je savršeno upotpunila njezinu viziju svojim talentom i odvažnošću.
Romantični cvjetni aranžmani nastali su rukama kreativnog tima cvjetnoga studija “Val”. Upravo su božuri i ruže , poslužili kao dodatna inspiracija za cjelokupan photosession te naglasili zavodljivost proljeća.
Čestitke ovom talentiranom mladom timu, na udruženim kreativnim snagama i divnom rezultatu!  A sada vas prepuštamo prekrasnim fotografijama…Photo: Matea Kevrić
Pripremila: Katja Grubiša

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE