skip to Main Content
MENU
Petra Škoda Štrok u jesenskom Street BOX izdanju

Petra Škoda Štrok u jesenskom Street BOX izdanju

Jesen je prijelazno godišnje dobe koje pokušava nenametljivo napraviti obrat iz ležernog i obojanog ljeta, preplanulog tena, opuštene kose, jakih ruževa u sivu, hladnu zimu. Poput jedne dobre pripreme, u jesen se lagano mijenjamo i  unutar sebe, svjesni da se bliži kraj godine, jesen je i pomalo nemilosrdna, donosimo nove odluke, puštamo neke loše navike (ponekad i ljude), otvaramo se prema novim prilikama kako bi osvješteni, pozitivni i nadahnuti ušli u novu godinu.

Jesen u Zagrebu posebno je lijepa. Dok se s nestrpljenjem čeka Advent, jesenska izdanja na ulicama donose poseban šarm i modni sjaj, a mi smo shopping obavili u Street BOX-u koji donosi modu po pristupačnim cijenama i priliku da izgradite i nadopunite svoj stil u kolekcije koje stižu  na tjednoj bazi i limitirane komade odjeće, obuće i modnih dodataka.

Mlada, kreativna, inspirativna i prekrasna vlasnica Petra Škoda Štrok najbolja je ambasadorica svoga brenda, odjevena od glave do pete u asortiman iz Street BOXa, Petra modi pristupa ležerno, originalno i domišljato, način koji se da uklopiti u svaki životni stil, privatni i poslovni.

STREET BOX, ILICA 14, ZAGREB

KONTAKT: 091 792 9942

STREET BOX ZAGREB

Vaši komentari
Back To Top