ZTC

Nova emisija inspiraONA s Marijom Mažar ove subote, u 20:30h u program TV Istre dovodi tri kreativne žene kojima je stvaranje unikatnih radova ostvarenje svih snova, no priznaju nam kako nije uvijek bilo lako uz propitkivanja okoline i samih sebe.

Ivona Božičević stvara prekrasne ilustracije u sklopu branda Dare to Wear by Ivona, a najviše bezličnim majicama dodati motive grada Rijeke i učiniti ih unikantima! Petra Perković dizajnerica je iza branda Pepa Design, a otkrila nam je kako je izgledala prva haljina koju je sašila u želji da bude drugačija od drugih te kako je najljepše u radu zadovoljno lice klijentica koje se vraćaju i preporučuju ju dalje. Sandra Ružić vlasnica je branda Shiv Shav, nadahnuta svojim djetetom krenula je u svoju priču, naime sin Filip bio je mala i veoma osjetljiva beba te mu je ustanovljen atopijski dermatitis, to ju je potaklo da krene u izradu komada odjeće za djecu koji će biti od organskog pamuka, a svemu je pridodala svoj umjetnički pečat.

Sandra Ružić, Marija Mažar, Ivona Božičević, Petra Perković

Upoznajte tri kreativna branda s tri potpuno drugačija temelja i inspirirajte se jer kreativnost leži u svakome od nas, a Sandra, Petra i Ivona svojom će vam životnom pričom pomoći da ju pronađete i aktivirate!

Emisija se snima u riječkom Porcshe Inter Autu, make up i frizuru voditeljice potpisuje salon ljepote Anais.

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE