ZTC

Modna manifestacija CITY 45 20 odvija se u sklopu Ljeta na Gradini, a peto izdanje na sam vrh Rijeke donijelo je spoj mode, ljepote i umjetnosti. Svoje su najnovije kolekcije predstavile Hunić Design Sisters, Ingrid Rojc Design, Showrooom Antonela i Trgovačko-tekstilna škola iz Rijeke čiji je izlazak pratila popularna trgovina Borša iz Rijeke.

Posebnost manifestacije je tematska haljina koja se svake godine predstavi na Gradini, ove godine nadahnuta je riječkom kišom i motivom morčića,  a izradila ju je dizajnerica Džana Ravlić sa svojim Sally timom, haljinu je oslikana Alma Art, a na reviji ju je prestavila Lana Gržetić uz plesnu točku Dance &fitness studio Trinity&co.

Za besprijekoran izgled djevojaka pobrinuli su se beauty timovi studio ljepote Anais koji potpisuje frizure djevojaka, stvarnih žena i svih izvođača dok su za vrhunski make up svih uključenih u manifestaciju zaslužne djevojke tima IBeauty na čelu s Ivom Berišić.

Reviju su uz riječke manekenke nosile i stvarne žene, predstavile su riječki butik CRO DESIGN STUDIO, uz pjesmu iz filma The Showman, poruka je bila jasna: Voljeti sebe, voljeti različitost, voljeti ljepotu koju imamo u sebi. One su Kristina Pilko Demirkian, Ivana Popović, Ardiana Kajtazi, Ana i Nina Jugo, Snježana Šegon Krolo i Maris Krolo, Ivana i Antonela Grabar.

Glasom je svih oduševila Lucija Stipanović, Lucija je prvotno pobijedila u talent showu ZTC-a, a nakon toga ponijela je i veliku pobjedu u natjecanju RTL-ova zvjezdica!

Trenutak koji će se dugo pamtiti je nastup mješovitog pjevačkog zbora GIMPL, zbor je izveo Ameno uz klavirsku pratnju te pružio prekrasne emocije ove posebne večeri pod zvijezdama Kvarnera.

Prisutne je kroz program vodila Ana Černjul, goste su dočekala Pehlinska gospoda, a peto izdanje manifestacije na kraju je uz tortu dobilo najslađi kraj.

Naše zahvale idu INI, ZTC TRGOVAČKOM CENTRU, VIVIDENTI KALMAR, SKINFINITY, KARLI, AVONU, JADROLINIJI, THALASSOTHERAPII OPATIJA, OPTICI VIKTOR ŠAHINI, ČORKEZ TAXIJU, DBOKI SOUND & LIGTU, TEATRO LOUNGE BARU, BOTTEGI, PIKU RIJEKA, ESTETSKOM CENTRU ETERNITY, TISKARI SUŠAK, BORŠI, VINTAGE BARU, TI ME AMI CVJETARNI, IBEAUTY STUDIO I STUDIJU LJEPOTE ANAIS.

Uskoro veća fotogalerija.

Foto: Ivor Mažar

Kancelarija bar