Neviđena gužva ispred opatijske dvorane, brojni posjetitelji koji se fotografiraju na stepenicama među svijećama i tipiziranim slovima “Love”, crveni tepih, automobili registarskih oznaka iz cijele Hrvatske, ali i inozemstva parkirani duž prometnice koja je za ovu prigodu bila pod posebnom regulacijom, dvorana obasjana u boju ljubavi – crvenu…

Red za ulaz u dvoranu i brojni posjetitelji koji su došli pogledati veliki koncert jednog od najpopularnijih izvođača na našoj glazbenoj sceni na kojoj je prisutan već više od 20 godina. Organizatori iz agencije OFC najavljivali su veliki koncert i odličnu produkciju, a prema riječima mnogobrojnih posjetitelja publika je dobila i mnogo više. Dobila je Petra Grašu u vrhunskom izdanju u pratnji 6 glazbenika i više od 3 000 posjetitelja koji su pjevali tijekom cijelog koncerta. Dobila je i Petra Grašu, koji nakon višednevnog slaganja popisa pjesama nije mogao odoljeti, a da u repertoar ne doda još nekoliko pjesama i na taj se način zahvali publici na prekrasnoj atmosferi.

Koncert je započeo pjesmom Šporke riči i hitom Srce za vodiča, a sveukupno je Grašo izveo 29 pjesama. Vrhunac koncerta bila je pjesma Moje zlato za vrijeme koje je dvoranom poletjelo 5000 srca crvene boje.

Uz vidljivo izražene emocije Petar Grašo poklonio se opatijskoj publici, a dugotrajni pljesak, odlična atmosfera i mnogobrojni pozitivni komentari posjetitelja najbolja su nagrada organizatorima za po mnogima najromantičniji koncert u Hrvatskoj, koncert koji romantična Opatiji i zaslužuje!

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE