MENU
littlemisspuu

Personalizirane drvene kocke koje kriju najljepše priče!

Prenositi priče o novim kreativcima polako je postala naša “misija” te nam iz dana u dan postaje sve veće zadovoljstvo dijeliti sa vama maštovite svijetove ovih prekrasnih dizajnera. Današnja priča  govori o brendu Little Miss Puu, čije je vlasnica Ivana Kelčec- Suhovec jedna veoma inspirativna dama. Posebno nam se svidjelo kako joj se u kreativnom stvaranju pridružila i majka, a inspiracija su joj njezino dvoje djece. Ova prekrasna obiteljska priča osvojila je naše srce, a dizajn zapljenio pogled. Dok maštamo o ovim predivnim, personaliziranim predmetima od drveta i svim pričama koje oni kriju upoznajmo Ivanu  malo bolje…

S: Tko stoji iza brenda Little Miss Puu? Pojasnite nam malo ovaj zanimljivi naziv…

Iza branda little Miss Puu stojimo  ja, Ivana Kelčec- Suhovec i moja mama koja me potaknula na ovaj put te mi se pridružila u ovom kreativnom stvaranju.  Majka sam dvoje djece, sa zagrebačkom adresom koja vrlo rado lutam i velikim i malim gradovima svijeta iz kojih i crpim ideje i inspiraciju. Avanturist po prirodi, odlučila sam sve svoje ideje pretočiti u jedno ime, tj. brand Little Miss Puu.  Naziv je proizašao iz jedne interne poštapalice „pupupuu“ koju sam vrlo rado i vrlo često koristila u situacijama koje su za mene bile vrlo sretne i nabijene pozivitnom energijom. Uskoro su prijatelji oko mene  počeli i sami koristiti tu poštapalicu, a mene nazivati s Pupi Puu. Upravo tu energiju želim da moji proizvodi nose te da izazovu tu istu reakciju kod kupaca.

S: Primjetili smo različite predmete originalnog i maštovitog dizajna… Recite nam, što sve imate u svojoj ponudi?

Svojom ponudom obraćamo se malima i velikima; želimo im se obratiti direktno stoga radimo vrlo personalizirane proizvode koji ostaju trajna uspomena na neke njima  važne trenutke.  Ti su proizvodi ujedno i svojevrsna dobrodošlica primaocima te se vrlo često pakiraju u pakete dobrodošlice.

Tako u ponudi imamo:

  • Kocke sa pričom, nekoliko modela: Birth block (sa datumom i vremenom rođenja, nekim drugim anegdotama), Love story (za zaljubljene parove koje nose datum njihovog upoznavanja ili vjenčanja, stihove najdraže zajedničke pjesme, ljubavne nadimke i sl) i Once upon a time (kocka koja na šest trana priča kratku priču o osobi kojoj se kocka daruje)
  • Bodiji i majice sa natpisom „Bok ja sam ——„
  • Daskice sa porukom. Vjerujemo da ljubav ide i kroz želudac pa smo kreirali ovaj proizvod koji može nositi inicijale ili poruke za bolje polovice te koju će rado koristiti kod pripremanja i/ili posluživanja jela
  • Kutije uspomena koje na jednom mjestu čuvaju male i velike uspomene koje život znače. Idealne za djecu jer u njima možete čuvati prvi zubić, uvojak kose, bolničku narukvicu iz rodilišta, pupkovinu i sl. Idealna za zaljubljene jer može čuvati uspomene s prvih izlazaka kao što su kino karte, njihove fotografije i sl…idealne za sve koji rado čuvaju uspomene ina jednom mjestu

Trenutno spremamo još noviteta za mame i bebe.

littlemisspuu9

S: Pod okriljem vašeg brenda stvarate prekrasne predmete za novorođenčad, djecu, ali i odrasle. Što biste rekli da je zajedničko tim predmetima? Zašto su pravi odabir za baš sve dobne skupine?

Zajednička je uspomena. Gotovo svi proizvodi pričaju priču o nekim od najljepših uspomena  naših kupaca te ih slave; slave njihovo rođenje, kasnije rođendane vjenčanja i sl. Većina je od drveta, materijala koji smatramo toplim i vječnim te koji pamti njihove najljepše trenutke.

S: Vaše drvene kocke doista „kriju“ najljepše uspomene… Što vas je potaknulo na izradu takvih predmeta? Kako se započela vaša kreativna priča? Mi smo definitivno oduševljeni

Moja djeca su mi najveća inspiracija: kao i svaka mama pomno pratim svaki njihov napredak, pišem datume i brojčice, želim im ostaviti trajnu uspomenu kojoj će se i sami veseliti kada porastu. Tako su nastale kocke; željela sam njihov datum i vrijeme rođenja zabilježiti na originalan način. Onda sam drugu kocku napravila za supruga i našu godišnjicu braka i tako je sve krenulo i počelo se širiti. Vesele me jako pozitivne reakcije kupaca i medija te daju vjetar u leđa za razvoj novih proizvoda iste funkcionalnosti.

S: Vaši su proizvodi savršen poklon za vjenčanja, rođenja, krštenja… Posebno nam se sviđa ideja da su svi proizvodi personalizirani. Možete li izdvojiti neku narudžbu koja vam je posebno ostala u pamćenju?

Svaka narudžba je posebna jer priča nečiju priču. Dok izrađujem kocke za mališance volim ih zamišljati u budućnosti,  kako će izgledati, što će raditi i voljeti. I zapravo kroz njih i ja nekako budem dijelom njihova života. Veselim se i nadimcima koje ljudi imaju i koji se također nalaze na proizvodima, na najviše me vesele reakcije kupaca kada dobiju proizvod.  Zadovoljstvo se ne može odglumiti.

S: Koji je vaš najprodavaniji proizvod te gdje ih možemo nabaviti?

Svi proizvodi su za sada dostupni putem Facebook profila Little Miss Puu, ali šaljemo ih diljem Hrvatske i svijeta. Trenutno su hit personalizirane daskice, no svaki tjedan je neki drugi proizvod u fokusu.

littlemisspuu11

S: I sama ste majka, otkrijte nam kako usklađujete privatno i poslovno? Uspijevatel i odvojiti jedno od drugoga ili vam upravo obitelj odnosno djeca predstavljaju insipiraciju za vaš kreativni rad?

Djeca su mi, kao što sam već ranije  naglasila, najveća inspiracija.  Trenutno sam na porodiljnom, no s dvoje djece i jednim  njemačkim bokserom ponekada vrlo teško uskladiti razvoj branda i svakodnevne obaveze, ali ona stara „radi ono što voliš i nećeš morati raditi ni jedan dan“ se ovdje zaista dokazuje. Sa izuzetnim zadovoljstvom sve usklađujem i idem kroz dan uz „pupupuu“ energiju.

S: Vaš brend doista ima sve: kvalitetna izrada, funkcionalnost, prekrasan dizajn.. Što biste rekli da je ključ za uspijeh?

Raditi ono što i sama volim. Kada nešto kreiram prvo se pitam „što bi mene veselilo? Što bi veselilo moje klince? “ i od tuda sve kreće

LITTLE MISS PUU

Vaši komentari