Iako postoji tek nešto više od godinu dana, mnoge Hrvatice prepoznale su prvi specijalizirani brand ukrasa za kosu PERLET kao brand kojem će pokloniti puno povjerenje na svoj najvažniji dan u životu.  Luksuzni i elegantni ukrasi koji odišu unikatnom ljepotom ručnog rada, kvalitetnom izradom i jedinstvenim dizajnom pozicionirali su se kao najpoželjniji ukrasi koje bi svaka mladenka odabrala za svoje vjenčanje.

Dizajnerica Greta Miloš razvoj branda Perlet započela je u suradnji sa sestrom Valentinom Lekaj nedugo nakon vlastitog vjenčanja kada je uvidjela da na hrvatskom tržištu ne postoji ukras koji bi zadovoljio njene potrebe.

„Prijateljica mi je poslala fotografiju prekrasnog ukrasa koji sam poželjela nositi na svom vjenčanju. Proizvod se nije mogao kupiti u Hrvatskoj a i sama cijena nabave ukrasa iz inozemstva mi je bila previsoka. Odlučila sam potražiti nešto slično u Hrvatskoj, no iznenadilo me što moja dugotrajna potraga nije urodila plodom. Razočarana tom činjenicom, nakon vjenčanja odlučila sam svim budućim mladenkama omogućiti da na dan svoga vjenčanja imaju priliku nositi unikatan ukras dostojan njihove ljepote. Tako je nastao Perlet.“

Nakon uspješnog rada sa stotinama zadovoljnih mladenki, nova kolekcija samo potvrđuje današnju zrelost i uspješnost branda Perlet. Kroz kolekciju proljeće/ljeto 2017. se i dalje proteže romantična rapsodija s cvjetnim komponentama i romantičnim notama, a ukrasi su stvoreni samo za one mladenke koje žele biti drugačije i koje imaju oko za detalje. PERLET u novoj kolekciji obogaćuje svoju paletu boja lansiranjem bakrenih ukrasa inspiriranih mladenkama s bakrenom bojom kose koje su često zapostavljene u pogledu harmoniziranja boje ukrasa sa njihovom vatrenom bojom kose. Mladenke koje vole duh tradicionalnog modnog izričaja zasigurno će uživati u boji staroga zlata koja se također nazire u detaljima nove kolekcije. Na velika vrata vraća se i bijela boja koju mladenke u zadnje vrijeme  sve češće biraju umjesto standardne ivory.

„Anitin jedinstveni izgled i snažan karakter poistovjetili smo s novom kolekcijom čiji su ukrasi namijenjeni jednako snažnim i posebnim ženama poput nje same.“, izjavila je dizajnerica Valentina Lekaj.

Osim noviteta u odabiru boja, nova kolekcija donosi i novu zanimljivu suradnju branda PERLET s manekenkom i glumicom Anitom Dujić, zaštitnim licem nove kolekcije.

Novu kolekciju s Anitom Dujić upotpunile su i vjenčane haljine poznatog dvojca eNVy room s kojima PERLET uspješno i kontinuirano surađuje od samog početka.  

Fotograf: Saša Jungić

Make up: Manda Pocrnić

Frizura: Jelena Pauk