skip to Main Content
MENU
Performans “Welcome” je jedno posebno iskustvo koje ne želite propustiti!

Performans “Welcome” je jedno posebno iskustvo koje ne želite propustiti!

Rijeka ponosno nosi titulu Europske prijestolnice kulture, a u sklopu toga organizirani su razni programi i kulturna događanja od sredine lipnja do sredine rujna u Rijeci pod nazivom “Ljeto u prijestolnici”.

Performans “Welcome” jedno je od tih događanja u sklopu “Ljeta u prijestolnici”. Ovo je jedno zaista posebno i divno iskustvo koje ne smijete propustiti. “Welcome” kao medij koristi vodu pa će tako voda Olimpijskog bazena  postati projekcijsko platno na kojem će biti prikazani razni prizori –  Sredozemno more, obala Grčke, obala Turske, kukurzno polje, pruga ali i neke europske metropole!

U ljeto 2015 godine, Balkan postaje rutom spasa. Ovo trusno područje koje je u recentnoj prošlosti i samo tražilo nadu u bolji život, postaje putem nade za one koji u očaju i nekoj novoj želji za boljim životom kreću na zapad.

“Welcome” u režiji Nermina Hamzagića i produkciji Kontakt Sarajevo održat će se 26. lipnja u 22:30 na Bazenima Kantrida.

Za ovo jedinstveno kazališno iskustvo ulaznice se mogu kupiti putem sustava Entrio, ili na prodajnim mjestima Entrija u Rijeci i okolici.

Foto: Teatar na Bazenima

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
Back To Top