ZTC

Rijeka ponosno nosi titulu Europske prijestolnice kulture, a u sklopu toga organizirani su razni programi i kulturna događanja od sredine lipnja do sredine rujna u Rijeci pod nazivom “Ljeto u prijestolnici”.

Performans “Welcome” jedno je od tih događanja u sklopu “Ljeta u prijestolnici”. Ovo je jedno zaista posebno i divno iskustvo koje ne smijete propustiti. “Welcome” kao medij koristi vodu pa će tako voda Olimpijskog bazena  postati projekcijsko platno na kojem će biti prikazani razni prizori –  Sredozemno more, obala Grčke, obala Turske, kukurzno polje, pruga ali i neke europske metropole!

U ljeto 2015 godine, Balkan postaje rutom spasa. Ovo trusno područje koje je u recentnoj prošlosti i samo tražilo nadu u bolji život, postaje putem nade za one koji u očaju i nekoj novoj želji za boljim životom kreću na zapad.

“Welcome” u režiji Nermina Hamzagića i produkciji Kontakt Sarajevo održat će se 26. lipnja u 22:30 na Bazenima Kantrida.

Za ovo jedinstveno kazališno iskustvo ulaznice se mogu kupiti putem sustava Entrio, ili na prodajnim mjestima Entrija u Rijeci i okolici.

Foto: Teatar na Bazenima

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE