Riječka modna poslastica CITY 45 20 koja se održala u predivnom ambijentu Trsatske gradine oduševila je posjetitelje. Pozitivne reakcije svakodno stižu za sve prekrasne kolekcije i dizajnere koji su svoj rad predstavili na ovoj modnoj manifestaciji, ali svakako moramo istaknuti posebnu haljinu po kojoj je i ova manifestacija specifična.

Ovogodišnju posebnu haljinu izradila je Džana Ravlić, dizjanerica koja stoji iza imena Sally Atelier. Ova posebna haljina nadahnuta je kišom koju smo u Rijeci u zadnje vrijeme mogli često vidjeti i osjetiti. Mjesec dana priprema, promišljanja i truda urodilo je plodom jer pozitivne reakcije stižu sa svih strana.

Džana Ravlić i njezin tim osmislili su i u konačnici predstavili predivnu i stvarno posebnu haljinu koja je sama po sebi najveći simbol Rijeke. Uz Džanu i ostatak tima iz Sally ateliera u izradi ove haljine pomogla im je i Alma Art svojim predivnim crtežom riječkog morčića, a zaslužni su i za predivne kreacije mladih plesačica iz Trinity&co. koje su popratile izlazak Lane Gržetić u posebnoj haljini.
Foto: Ivor Mažar
Pripremila: Ines Cunjak
 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE