skip to Main Content
MENU
Ovogodišnja posebna haljina revije CITY 45 20 pravi je simbol Rijeke!

Ovogodišnja posebna haljina revije CITY 45 20 pravi je simbol Rijeke!

Riječka modna poslastica CITY 45 20 koja se održala u predivnom ambijentu Trsatske gradine oduševila je posjetitelje. Pozitivne reakcije svakodno stižu za sve prekrasne kolekcije i dizajnere koji su svoj rad predstavili na ovoj modnoj manifestaciji, ali svakako moramo istaknuti posebnu haljinu po kojoj je i ova manifestacija specifična.

Ovogodišnju posebnu haljinu izradila je Džana Ravlić, dizjanerica koja stoji iza imena Sally Atelier. Ova posebna haljina nadahnuta je kišom koju smo u Rijeci u zadnje vrijeme mogli često vidjeti i osjetiti. Mjesec dana priprema, promišljanja i truda urodilo je plodom jer pozitivne reakcije stižu sa svih strana.

Džana Ravlić i njezin tim osmislili su i u konačnici predstavili predivnu i stvarno posebnu haljinu koja je sama po sebi najveći simbol Rijeke. Uz Džanu i ostatak tima iz Sally ateliera u izradi ove haljine pomogla im je i Alma Art svojim predivnim crtežom riječkog morčića, a zaslužni su i za predivne kreacije mladih plesačica iz Trinity&co. koje su popratile izlazak Lane Gržetić u posebnoj haljini.

Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Ines Cunjak

 

Facebook KOMENTARI

Back To Top