ZTC

Kraj jedne godine i početak druge idealni su za planiranje i slatke odluke. To je prigodno vrijeme i za Sajam vjenčanja, uspješnu manifestaciju koja iz godine u godinu predstavlja ono najbolje iz svijeta vjenčanja.

Sezona sajmova vjenčanja otvara se ovog vikenda, 17. i 18. studenoga, u prostoru sportske dvorane Marino Cvetkoviću u Opatiji. Dva dana događanja začinjeni su modnim revijama, druženjem s poznatim osobama, promocijama i radionicama, ali i dobrim idejama i pozitivnom energijom, što je najbolji uvod u novu sezonu vjenčanja, i to u jednom od najromantičnijih gradova Europe.

Poznato je da je Opatija još od davnina na glasu kao savršena kulisa brojnih romantičnih vjenčanja te elegantna turistička destinacija s najduljom tradicijom u Hrvatskoj. Stoga su Grad Opatija, Turistička zajednica grada Opatije i Sajam vjenčanja ponovno udružili snage kako bi zajedno pridonijeli uspjehu samog događanja te vam, dragi mladenci, pružili samo najbolje iz svijeta vjenčanja. U suradnji s poznatom riječkom spisateljicom Ivanom Grabar i ovoga puta Sajam vjenčanja priprema za buduće mladence zanimljiv kviz „Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo?“ putem kojeg će oni najuspješniji osvojiti vrijedne nagrade, dok će svoje plesno umijeće pokazati plesni umjetnik Elio Bašan. Posjetitelji će svojim dolaskom podržati i nacionalni projekt “Želimo vježbati vid” kojim se želi podići svijesti o problematici slabovidne djece u Hrvatskoj. Sudjelovanjem u dobrotvornoj tomboli svaki posjetitelj može osvojiti vrijedne nagrade, ali prije svega pomoći djeci s poteškoćama s vidom, kao i njihovim roditeljima. U subotu, 17. studenoga, u 18 sati na gala modnoj reviji projekt „Želimo vježbati vid!“ podržat će i brojne poznate osobe poput Danijele Gračan, Vedrane Linardić, Jelene Urukalo Murina, Elene Jung, Ivane Delač, Ivane Paris, Majde Šušelj Tare, Ide Štimac, te ostalih gostiju iznenađenja. Posebni gosti Sajma vjenčanja bit će mlade glazbene zvijezde Anezi i Mateo Pilat, koji će počastiti publiku svojim osebujnim glasom. Voditelj modnih revija je Neno Pavinčić.

Ulaz na sajam je slobodan, a više informacija možete pronaći na www.vjencanja.story.hr

Subota 17. studenoga

10.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

13.00 Degustacija slastica

15.00 Cvjetna radionica

16.00 KVIZ: Koliko se poznajemo prije         

          nego što se vjenčamo?

          by Ivana Grabar, Pink Pen

17.00 Plesna radionica plesne škole Dansel 

           by Elio Bašan

18.00 Gala modna revija

20.00 zatvaranje sajma

Nedjelja 18. studenoga

10.00 otvaranje sajma

12.00 modna revija

13.00 degustacija slastica

15.30 trendovi u vjenčanoj modi

16.30 make-up & hair show

          IBeauty studio by Iva Berišić

          Studio Divus VS             

17.00 modna revija

19.00 zatvaranje sajma


Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar