ZTC

Niske temperature i surovi zimski uvjeti pokazali su nam proteklih dana kako izgleda kad zima pokaže zube.

Ovo je najbolje vrijeme da  pogledamo i osvrnemo se oko sebe te učinimo ova zimska vremana lakšima i ljepšima onima kojima je naša pomoć i ponajprije dobra volja – potrebna.

Inicijativu koju podržavamo pokrenuli su u riječkom ZTC-u, centru koji prati želje i potrebe svojih kupaca i posjetitelja, ali i šire javnosti te je u dogovoru sa Socijalnom samoposlugom iz Rijeke pokrenuta inicijativa kojom se  ovog vikenda, 21.01 i 22.01. prikupljaju hrana i osnovne  potrepštine za potrebite građane našeg kraja.

Volonteri Socijalne samoposluge ova će dva dana biti kraj info pulta ZTC-a, mjesta gdje ćete i vi moći donirati te malom gestom učiniti velika dobra djela.

„Trenutno su najpotrebniji ulje, mlijeko, pašta i šećer“ poručuju iz Socijalne samoposluge

Budući da centar vikendom rado posjećuju Riječani, ali i posjetitelji iz Istre, otoka te Gorskog kotara vjerujemo da je ovo idealna prilika da se uz lijepe i ugodne trenutke spoji i veliko srce jer ona stara poslovica vrijedi u svim vremenima – Dobro se dobrim vraća.

Kad se srca ugriju u zajedništvu i zima u svojoj surovosti mora odustati.

Pozivamo sve naše čitatelje i čitateljice da ovog vikenda pokažu plemenitu stranu te na info pultu ZTC-a u svojim mogućnostima doniraju onima kojima je potrebno.

Vidimo se… jer dobro je činiti dobro….

ZTC, Zvonimirova 3, Rijeka

Kontakt: 051 561 014

ZTC-SHOPPING.HR

ZTC RIJEKA FACEBOOK

Foto: Borna Jugović

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE