ZTC

Shopping u riječkom ZTC-u obožavamo u svakoj godišnje doba, no program za listopad posebno nas je oduševio. Kada dođe vrijeme riječkih kiša i bure, volimo se sakriti u toplini omiljenog shopping centra i uživati u kavi s prijateljicama i razgledavanju trgovina. Kada se uobičajenim aktivnostima pridruže i uvijek atraktivni i inovativni programi kao što je Oktoberfest razloga za sreću još je više.

Naime, od petka 13.10 do nedjelje 15.10. rezervirajte vrijeme za nešto drugačije shopping iskustvo jer će ZTC zasjati u ruhu Oktoberfesta. Očekuje nas prepoznatljivi ugođaj bavarske uz izvrsnu ponudu gastro delicija kao što su njemačke kobasice, kupus i originalno pivo u kriglama. 

Ovo je idealna prilika da se nakon kupovine dobro zabavi cijela obitelj jer za dobru atmosferu pobrinut će se Belfast food, Atomsko sklonište i DJ Andrej Burić. Zabavne pivske igre, natjecanja i brojna iznenađenja – ovaj vikend se ne propušta!

Prije Oktoberfesta posjetioci će uživati u sada već prepoznatljivom “Zelenom četvrtku” s početkom u 18 h gdje će magistrica hortikulture Ivona Brlek  i vlasnica aroma studija Happiness Marija Šebek prezentirati izradu malog zelenog vrta za manje terase i balkone. Ozeleniti balkone i prozore autohtonim biljkama, a za izradu će koristiti specifične biljke za ovo podneblje: lavandu, jasmin, smilje, ružmarin, kadulju… Razgovarat će se i o aromaterapiji, a posjetioci će moći izraditi svoje zelene dekoracije koje će odnijeti kući. Ovo je odlična prilika da saznate kako vanjske prostore pretvoriti u mirisne, ugodne i prelijepe zelene oaze. 

Pripremila: Stilueta

Photo: Web stranica ZTC

Kancelarija bar