skip to Main Content
MENU
Ovog ljeta zaštitite kožu od sunca uz prirodnu kozmetiku!

Ovog ljeta zaštitite kožu od sunca uz prirodnu kozmetiku!

Ljeti je od iznimne važnosti zaštita kože od štetnih UV zraka, stoga se pobrinite da svoju kozmetičku torbicu opskrbite kvalitetnim proizvodima za sunčanje. Danas smo izdvojili nekoliko hvaljenih proizvoda koji osim što štite kožu ujedno je i hrane i pružaju brončani ten koji toliko želimo.

Afrodita je ove sezone predstavila svoju verziju popularne marmelade za sunčanje. Kritike su vrlo dobre što je dodatan razlog da isprobate ovaj proizvod. Redom prirodni sastojci hrane kožu i pružaju blistavi sjaj uz ubrzano tamnjenje.

Još jedan vrlo sličan i hvaljen proizvod je BioBaza pekmez za brzo tamnjenje i brončanu put. Odličan miris, lako razmaziva tekstura, brzo upijanje, samo su neki od aduta koji ga krase.

Ukoliko biste željeli isprobati nešto drugačije, Lush je pripremio losion koji vas štiti od UV zračenja. Miris sezama uz otopinu lista oraha i kakao maslac za regeneraciju kože te aloe veru za rashlađivanje savršen su spoj za ljetne dane. List oraha i ulje sezama pomažu koži u proizvodnji melanina, ostavljajujući kožu brončano lijepom bez crvenila.

Jedan od najpoznatijih proizvoda za sunčanje zasigurno je Tinkturin balzam od mrkve. U njegovo djelovanje uvjerile su se mnoge dame, stoga nije ni čudo da su društvene mreže prekrivene fotografijama zadovoljnih korisnica. 

Poznati brend prirodne kozmetie Cosmel predstavio je mlijeko za sunčanje s prirodnom visokom UVA- UVB zaštitom (30+) kako bi koža bila zaštićena, meka i ujednačenog tena. Melli Sun Milk sadrži snagu organskih tvari  med, malinu, zeleni čaj, maslinu, sezam, Shea maslac i kikiriki i na prirodan način štiti, njeguje, umiruje kožu i djeluje antioksidativno. Vašoj koži je vraćena ravnoteža vlage i masnoće, te se brzo upija.

 

Pripremila: Katja Grubiša

Photo: web stranice navedenih proizvoda

 

Facebook KOMENTARI

Back To Top