ZTC

Jako nam je drago najaviti gostovanje trenera HNK Rijeka u live talk showu „Kek za 5“ koji će se održati u subotu, 24. ožujka, s početkom u 11 sati, u audiovizualno zahvalnom prostoru za takvu formu – na prvom katu Zapadnog trgovačkog centra u Rijeci.

Posebnost ovog događaja je što će Matijaž Kek jednom od najpoznatijih hrvatskih radio i televizijskih voditelja – ujedno i idejnom začetniku eventa – Robertu Ferlinu odgovarati na pitanja uživo pred riječkom publikom i time se na neki način odmaknuti od svoje uobičajene prakse da se javnosti obraća uglavnom putem protokolarnih sportskih konferencija za medije. Show će, također, predvidjeti i pitanja iz publike. Osim toga, u prvom planu je svakako interes javnosti za riječki nogomet i srodne teme te vjerujemo da će ovaj talk show biti prava poslastica za sve navijače i simpatizere HNK Rijeke, ali i za one koji možda ne navijaju aktivno, no duboko su svjesni Kekove uloge u promociji riječkog nogometa, ali i Rijeke općenito. Znamo da govorimo o jednom od najboljih trenera kojeg je HNK Rijeka imala i koji je svojim zalaganjima, metodama i radom itekako promijenio sliku o tome kome su predodređeni nogometni i uspjesi općenito. Kek je svakako jedna od onih osoba koje ne samo da su izvanredne u svome poslu, već koje svojim radom odašilju jednu posebnu opću poruku: samo trud i strast, rad i znoj, vjera u vlastite vizije i motivacija – dovode do iznimnih uspjeha.

„Jako mi je drago što je g. Kek pristao na ovaj intervju koji je za mene kao voditelja, također, poseban izazov. Vjerujem da će to biti jedan ugodan razgovor kako za nas dvojicu, tako i za riječku publiku.“, dojmovi su Roberta Ferlina uoči ovog talk showa.

Show će se prenositi i izravno putem Youtube kanala HNK RIJEKE te putem Radio Rijeke u sklopu Ferlinove emisije „Kaf’e“. Međutim, s obzirom da se radi o zaista izvanrednom događaju i ambicioznijem formatu za naše medijske prilike pozivamo vas da se uključite u najavu i praćenje ovog događaja jer samo #zajednosmoRijeka!

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE