U manifestaciji Ožujak – Oaza wellnessa sudjeluje sedamnaest wellness & spa centara, poliklinika i zdravstvenih institucija koji su pripremili posebne programe i pogodnosti, a Outdoor Dan u Parku prirode Učka će posjetiteljima omogućiti dan ispunjen aktivnostima i inovativno upoznavanje najveće kvarnerske planine.

U subotu 18. ožujka, održat će se lani odlično prihvaćen Outdoor dan u Parku prirode Učka. Opatijska turistička zajednica u suradnji JU „Park Prirode Učka“, Klubom za sportsku rekreaciju „Gorovo“ i Planinarskim društvom „Opatija“, predstavit će uzbudljivi koloplet iskustava i doživljaja koje nudi najviša kvarnerska planina svima koji se odvaže kročiti na njene padine. Uz planinarski uspon na Učku iz Opatije, istraživanje Land art staze te trekkinga uz stručnu pratnju, posebnost ovog događanja bit će i dvosatna ruta upoznavanja Učke električnim biciklima. Svi programi su potpuno besplatni, uz osiguran prijevoz za goste smještene u opatijskim hotelima i privatnom smještaju, kao i povratak s Učke za sudionike pohoda uz obaveznu prethodnu najavu na broj telefona TIC-a TZG Opatija (051 271 310) do 14. ožujka.

USPON NA UČKU

Vila Angiolina (Opatija) – Poljane – Poklon

09:00 – 13:00 h

uz vodiče Planinarskog društva „Opatija“

Napomena: u 15:00 h povratak u Opatiju autobusom

LAGANA RUTA

Poklon – Land art staza Stražica – Sapaćica – Poklon

11:00 – 15:00 h

u pratnji stručnog vodiča JU PP Učka

NORDIJSKO HODANJE – TREKING RUTA – Poklon – Vojak – Poklon

11:00 – 15:00 h

u pratnji stručnog vodiča KŠR „Gorovo“

VOŽNJA ELEKTRIČNIM BICIKLIMA – ruta će se odrediti u skladu s vremenskim uvjetima

11:00 – 13:00 h

u pratnji stručnog vodiča JU PP Učka;

ograničen broj sudionika – maksimalno 9 osoba

STRUČNA PREDAVANJA I RADIONICE U PLANINARSKOM DOMU “POKLON” (UČKA)

13:00-14:00 h

Dišite ovdje i sada – radionica pravilnog disanja uz uvježbavanje potpunog yoga disanja i jedne od tehnike disanja sa snažnim antidepresivnim djelovanjem, Mladen Delač, Učilište Lovran – Spa Wellness Akademija

U ovogodišnju manifestaciju „Ožujak – oaza wellnessa“ uključeno je sedamnaest wellness & spa centara, poliklinika i zdravstvenih institucija iz Opatije i Rijeke: Thalasso Wellness Centar, Spa & Beauty Laurus hotela Villa Kapetanović, Spa Navis Design hotela Navis, Studio za masažu i njegu tijela „Noa“, Poliklinika „Smile“, Poliklinika „Markušić“, Wellness oaza hotela Bristol by OHM Group, Royal Spa hotela Milenij, Wellness Oasis Grand hotela 4 opatijska cvijeta, Five Elements Remisens Premium hotela Ambasador, Wellness Oaza hotela Mozart i dentalna poliklinika Dr. Jelušić iz Opatije, Spa Wellness Akademija iz Lovrana, ordinacija dentalne medicine Vivian Jurković dr.med.dent. – Clinica Dentalsan i estetski studio Eternity iz Matulja te Udruga „Joga u svakodnevnom životu“ i Smile studio Kovačević Mikšić iz Rijeke, a svi su za posjetitelje pripremili posebne pogodnosti, popuste te promotivne aktivnosti.

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE