ZTC

Vrijeme radnje: subota, 10.03., u 19h, mjesto radnje: 4look, Rijeka.

Iz sumorne i hladne zime ka inspirativnom i uvijek zanimljivom proljeću. Ožujak je mjesec buđenja i promjena, ali i mjesec u kojem se obilježava Dan žena. Sve skupa navelo nas je da i ove godine organiziramo druženje kao povod za izlazak sa prijateljicama, a sigurni smo, to vam treba kao savršen kraj još jednog tjedna, baš kao i nama.

Naši partneri i prijatelji i ove su nam godine domaćini, 4look je sinonim za kvalitetu i neprestanu inovaciju u svom radu što će nam demonstrirati i ove subote jer imat ćemo priliku vidjeti transformaciju dnevnih u večernje frizure, pod motom Day AND Night, a prateći svjetske trendove te koristeći najnovije Kemon AND proizvode.

Za dobru atmosferu pobrinut će se NosTress acoustic trio koji čine Sanja Bunoza (vokal), Dino Arbula (gitara) i Nikola Janeš (gitara). Obožavaju kvalitetnu glazbu, gitare, dobru zabavu i prije svega : dati dio sebe u glazbu koju sviraju.

Večer će začiniti i Bottega pjenušci, dok budete uživale u voćnim mirisima i mjehurićima svjetski slavnih Bottega pjenušavih vina, predstavit ćemo ovu talijansku obiteljsku vinariju koju je davnih 60-tih godina osnovala jedna žena, Rosina Zambon Bottega, iz ljubavi prema vinima i alkemijskoj magiji proizvodnje istih, a uz elegantne mjehuriće prosecca sljubit ćemo ChocoMe praline od malina i bijele čokolade, a u priču će nas uvesti Ines Matić.

Uloge modela pripast će zaštitnim licima naše kampanje, one su Vanja Longin, Nikolina Nisić, Karla Lucić, Daril Broskvar i Nikolina Bonefačić te im se i ovom prilikom posebno zahvaljujemo.

 

Bit će tu još iznenađenja za naše gošće i goste, uz fotografije kampanje koju potpisuje Ivor Mažar, a koja je snimana u VILI STORIA na otoku Krku te uz zahvale Bellissimi Alisi na stylingu djevojaka, Ani Mikulec i Andreji Frankić na make up-u.

Nakon zanimljivog programa koji smo vam pripremili u 4look-u, nastavit ćemo ovu zabavu u istom tonu do dugo u noć na after partiju u Teatro lounge baru. Možemo još samo poručiti  – Vidimo se ove subote!

Vaši komentari